ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Πόσο πρέπει τελικα να διαρκεί το "τέλειο σεξ" σύμφωνα με νεα ερευνα ;



Συνήθως αποφεύγεις το σεξ γιατί είσαι κουρασμένη ή δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου. Νομίζεις ότι το τέλειο σεξ πρέπει να διαρκεί όσο μία ταινία πορνό ή μπορεί να είναι και σαν μια ταινία... μικρού μήκους;
Έχεις δει ποτέ αυτά τα ταινιάκια γνωστού Φεστιβάλ; Μέσα σε 10 λεπτά μπορούν να κλείσουν μέσα τους όλη την ουσία και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το τέλειο σεξ. Ασχέτως εάν για τους άντρες σεξουαλική πράξη κάτω από 30 λεπτάισούται με αποτυχία. Είναι σαφώς επηρεασμένοι από τις ταινίες πορνό όπου ο πρωταγωνιστής έχει τεράστια διάρκεια στύσης.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το τέλειο σεξ διαρκεί 7-13 λεπτά. Ναι, καλά διάβασες. Χωρίς τα προκαταρκτικά.
Δες σε ποια συμπεράσματα κατέληξαν σχετικά με τη διάρκεια του σεξ:
1-2 λεπτά: πολύ λίγα
3-7 λεπτά: αρκετά
7-13 λεπτά: το επιθυμητό
10-30 λεπτά: πάρα πολλά
Και 3-13 λεπτά: το σύνηθες
Οι καθηγητές ψυχολογίας λένε ότι οι εραστές έχουν πολλές φορές λανθασμένα στερεότυπα γύρω από το σεξ, όπως ένα τεράστιο πέος και ολονύχτιες σεξουαλικές επιδόσεις. Και επειδή όλο αυτό απέχει από την πραγματικότητα, τελικά προκαλεί απογοήτευση.
Μην έχεις, λοιπόν, αυταπάτες για να μπορείς να απολαμβάνεις ελεύθερα το σεξ. Και εάν αναρωτιέσαι για το αν τα 10 λεπτά είναι αρκετά για μια γυναίκα και έναν άντρα να ολοκληρώσουν, η επιστήμη απαντά θετικά. Ναι, είναι!





Πηγη: www.faysbook.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια