ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Απαγόρευσαν στην Μεγάλη Βρετανία διαφημιστικό εταιρίας εσωρούχων γιατί έμοιαζε με... πορνό (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Συνέβη και αυτό: Απαγορεύτηκε στην Αγγλία διαφήμιση εσωρούχων γιατί έμοιαζε με πορνό - Κεντρική Εικόνα





Τι αναφέρει σε δηλώσεις της η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης




Τα καταστήματα εσωρούχων "Bra N Things" παρουσίασαν την πιο σύντομη διαφημιστική τους καμπάνια, η οποία προκάλεσε σάλο, χαρακτηρίστηκε ως "ερασιτεχνικό πορνό" και αποσύρθηκε από τα καταστήματα μετά τις αντιδράσεις του κόσμου. Ευτυχώς στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερα...




Στο αισθησιακό βίντεο με τις καυτές πόζες, πρωταγωνιστεί η η νικήτρια του Next Top Model Αυστραλίας του 2011, Simone Holtznagel, ντυμένη με εσώρουχα Playboy, τα οποία μόλις και καταφέρνουν να κρύψουν ότι μπορούν, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία των ανδρών.




Μόλις ξεκίνησε η προβολή της διαφήμισης στα καταστήματα που στεγάζονται σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, ξεκίνησαν και τα παρατράγουδα με αρκετούς πολίτες να διαμαρτύρονται για το περιεχόμενο λέγοντας πως μοιάζει με ερασιτεχνικό πορνό, αναγκάζοντας την εταιρεία να αποσύρει τη διαφήμιση.




"Ήταν ένας πολυσύχναστος δημόσιος χώρος, με παιδιά και οικογένειες, συνεπώς γιατί θα πρέπει να βλέπουν αυτό το θέαμα" είπε ένας ενοχλημένος πολίτης με άλλους να συμπληρώνουν πως πρόκειται για "χυδαία", "ακατάλληλη" και ντροπιαστική διαφήμιση.




Το μοντέλο πάντως θέλησε να υπερασπιστεί τη δουλειά της και σε δηλώσεις της κατηγόρησε για υποκρισία όσους διαμαρτύρονται και αναρωτήθηκε αν είναι τόσο προσβλητικό μια γυναίκα να δείχνει με αυτοπεποίθηση το σώμα της. "Πώς γίνεται μετά από τόσα κοινωνικά αιτήματα να θεωρείται προσβλητικό γυναίκα να δείχνει ένα κανονικό, υγιές σώμα προωθώντας προϊόντα σε γυναίκες;"








 Δείτε το εν λόγω διαφημιστικό.....



















Πηγή: www.dailystar.gr











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια