Υλικά:
- 1 πακέτο πέννες
- 1 τόνο σε νερό
- 1 κρέμα γάλακτος 500 ml
- 1 φλυτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
- λίγο μοσχοκάρυδο
- αλάτι και πιπέρι
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Σε ένα κατσαρόλι αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος και το καλαμπόκι και βράζουμε έως ότου αρχίσει κάπως να πήζει.
- Προς το τέλος προσθέτουμε τον τόνο σε κομματάκια, αφού πρώτα έχουμε πετάξει το νερό του και αλατοπίπερο κατά βούληση (κυρίως όσον αφορά το αλάτι, διότι ο τόνος είναι αλατισμένος). Λίγο μοσχοκάρυδο είναι ιδανικό διότι "σπάει" την έντομη μυρωδιά του ψαριού.
Γράφει για την larisacitynews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου