ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Το ρεβεγιόν επιβάλλει φόρεμα με διαφάνεια - Δες 9 κομμάτια για να πάρεις ιδέες

Το ρεβεγιόν επιβάλλει φόρεμα με διαφάνεια - Δες 9 κομμάτια για να πάρεις ιδέεςΌλα ξεκίνησαν με ένα «Εσύ τι θα φορέσεις» και από εκεί που δεν σε πολυένοιαζε για το τι θα βάλεις στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι,οι φίλες σου σε άγχωσαν και θέλεις να πάρεις κάτι καινούργιο και εντυπωσιακό;



Και επειδή, σίγουρα, οι περισσότερες στην παρέα θα φοράνε ένα velvet φόρεμα, μιας και είναι η N.1 τάση για τη βραδινή έξοδο, εσύ προτίμησε να κάνεις τη διαφορά και να φορέσεις κάτι το ίδιο στιλάτο, αλλά περισσότερο σέξι.



Με την διαφάνεια να είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του sexy chic, αλλά και του μαύρου μικρού φορέματος, το οποίο ξεφεύγει από τα κλασικά, η εμφανίσεις σου παίρνει άλλη διάσταση αφήνοντας «ακάλυπτα» τα ιδανικά σημεία πάνω σου.



Διαφάνειες στο ντεκολτέ, στα χέρια, στο στέρνο ή ακόμη και στην κοιλιά μπορούν να απογειώσουν ένα φαινομενικά απλό ρούχο, αλλά και να κάνουν υπερβολικό ένα άλλο αν δεν το συνδυάσεις σωστά.



Με τον οίκο Balmain και τον Οivier Rousteing να αποθεώνει την διαφάνεια στα μίνι φορέματα... το μαύρο, το σομόν, το κόκκινο, αλλά και το light blue γίνονται ο ιδανικός «καμβάς» σε χρώματα για αφήσεις κάτι «εκτεθειμένο» με μία διαφάνεια.



Μην συνδυάσεις σε υπερβολικό βαθμό την διαφάνεια σε δαντελένια ή velvet φορέματα, γιατί από μόνη της είναι εντυπωσιακή ( παρ΄όλο που για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι μπορείς να ρισκάρεις λίγο παραπάνω).



Και επειδή, η διαφάνεια μπορεί να δώσει έναν πιο ροκ τόνο στο ρούχο, μην ξεχάσεις πως το smokey-eye στο μακιγιάζ, αλλά και τα metallic αξεσουάρ θα απογειώσουν την βραδινή σου εμφάνιση.



Πάρε μία ιδέα με εντυπωσιακά φορέματα που θα βρεις σε μαγαζιά και eshops και πάρε ιδεές για το ρεβεγιόν!




Φόρεμα από βελούδο Zara, 49,95 ευρώ






Φόρεμα μίνι με δαντέλα BSB, 89,90 ευρώ
Velvet φόρεμα με διαφάνεια Mango, 25,99 ευρώ
Αστραφτερό φόρεμα Asos, 59,90 ευρώ
Φόρεμα με δαντέλα και ανοιχτή πλάτη H&M, 29,90 ευρώ
Φόρεμα με οριζόντιες διαφάνειες Anna Sui (Net-a-porter.com), 297 ευρώ
Στενό φόρεμα Lynne (By Katerina Kainourgiou) 74,90 ευρώ


Κόκκινο στενό φόρεμα Toi & Moi, 89 ευρώ


Διαφανές φόρεμα Selfportrait (Net-a-porter.com) 305 ευρώ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: www.bovary.gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια