ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Έπιασαν 36χρονο στο Βόλο με πλαστά 500άρικα και αναβολικά χάπια


Έπιασαν 36χρονο στο Βόλο με πλαστά 500άρικα και αναβολικά χάπια


Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παραβίαση της νομοθεσίας αναβολικών ουσιών.



Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 36χρονος εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε έγγραφα και κατασχέθηκαν πέντε χαρτονομίσματα των (500) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας, τα οποία ο 36χρονος γνώριζε ότι αποτελούν προϊόν παραχάραξης.



Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την (22-12-2016), ο 36χρονος έθεσε σε κυκλοφορία άλλα δύο αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (500) ευρώ, σε περίπτερο και τραπεζικό υποκατάστημα της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.



Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον κα κατασχέθηκαν ένα κυτίο με (50) αναβολικά δισκία, βουλγαρικής προέλευσης, καθώς και (20) τυποποιημένες χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (22) αναβολικά σκευάσματα και στεροειδή, διαφόρων τύπων, σε αντίστοιχες φύσιγγες.



Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




































Πηγή: www.larissanet.gr





















 
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια