ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση - Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αγιάς

Ανακοίνωση - Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αγιάς


Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Αγιάς καταγγέλλει την ΔΕΗ για την διακοπή ρεύματος σε σπίτι άπορου στο Μεταξοχώρι, ο οποίος βρίσκεται σε αδυναμία να πληρώσει τους λογαριασμούς του αλλά και την προκαταβολή που του ζητούν.


Καλούμε την ΔΕΗ να επανασυνδέσει το ρεύμα στο συγκεκριμένο σπίτι και σε όλα τα νοικοκυριά που βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν.


Πρέπει να τονίσουμε ότι μόνο η οργανωμένη δράση και αλληλεγγύη του λαού της περιοχής μπορεί να σταματήσει τέτοιου είδους ενέργειες.


Δεν είναι δική μας ντροπή αν δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες της ζωής σήμερα. Η ντροπή ανήκει σε αυτούς που ασκούσαν και ασκούν πολιτικές οι οποίες μας οδηγούν σε αυτή την κατάσταση. Γιαυτό οι λαϊκές οικογένειες της περιοχής, αμέσως μόλις αντιληφθούν κάτι παρόμοιο, να απευθύνονται στους συλλόγους και φορείς που ανήκουν ή αν δεν υπάγονται σε κάποιο σύλλογο στην Λαϊκή Επιτροπή που έχει εκφρασμένη τη θέληση να αντιπαλέψει τέτοιες ενέργειες.


Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Λαϊκή Επιτροπή Αγιάς είναι 6973-537-482.


Οι σύλλογοι και φορείς της περιοχής πρέπει να αντιληφθούν ότι καμία αδράνεια και εφησυχασμός δεν επιτρέπονται στις τωρινές συνθήκες. Πρέπει να πρωτοστατήσουν στην απόκρουση αυτών των πολιτικών με την οργάνωση της αλληλεγγύης και δράσης του λαού.



Θα καταθέσουμε ανάλογο ψήφισμα και στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο για να αναλάβουμε τις πρωτοβουλίες που πρέπει για το θέμα.



                                                                                   22 Μάη 2017
                                                                   Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Αγιάς







































Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος
































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια