ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Αντιδράσεις στα Τρίκαλα για την επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ.Μπαρμπαρούση - Σε αστυνομικό κλοιό τα γραφεία (VIDEO)

Αντιδράσεις στα Τρίκαλα για την επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ.Μπαρμπαρούση - Σε αστυνομικό κλοιό τα γραφεία (VIDEO)



Σκληρή και ειρωνική ανακοίνωση του κόμματος προς διαδηλωτές.


Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr περισσότεροι ήταν οι Αστυνομικοί από τα Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Μπαρμπαρούση σε εκδήλωση-ομιλία στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.



Οι διαδηλωτές, που έθεσαν σε κινητοποίηση την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, επιδόθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος σε συνθήματα και αποδοκιμασίες για την παρουσία του Βουλευτή.




Η τοπική Οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:



«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου –Χρυσή Αυγή, η πολιτική ομιλία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Κώστα Μπαρμπαρούση. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην επικείμενη ψήφιση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των νέων οικονομικών «μέτρων» που θα «στραγγαλίσουν» τον αγροτικό κόσμο, τους ελεύθερους επαγγελματίες, και την όποια οικονομική δραστηριότητα υπάρχει ακόμη στη χώρα. Παράλληλα, η ΝΔ που θα καταψηφίσει τα μέτρα, είναι αυτή που θα τα εφαρμόσει αν γίνει κυβέρνηση, αφού δεν δεσμεύεται ότι θα τα καταγγείλει. Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί με «φιλότιμες» προσπάθειες να χτίσει το δικό του κομματικό κράτος, μέσα από ΜΚΟ, αθρόες προσλήψεις υμετέρων, και κάθε είδους ρουσφέτια, και ΄΄φιλοδοξεί΄΄ να γίνει ο νέος «μέντορας» του πολιτικαντισμού στην Ελλάδα.


Κάτι που ΄΄προβληματίζει΄΄ εμφανώς και την ΝΔ, αφού μέχρι στιγμής, εκείνη ήταν, που μαζί με το ΠΑΣΟΚ, κρατούσαν τα «σκήπτρα» του πολιτικαντισμού στην Ελλάδα. Ο Ελληνικός λαός -συνέχισε ο ομιλητής- δεν έχει να περιμένει τίποτε από αυτούς που του δημιούργησαν το πρόβλημα, και από αυτούς που τον κορόιδεψαν με τον πλέον αισχρό τρόπο. Δεν έχει να περιμένει και να ελπίζει τίποτε από όλους αυτούς που παραχώρησαν την Εθνική ανεξαρτησία και την Εθνική οικονομία στα χέρια των δανειστών και των τοκογλύφων.


Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβει αυτό τόσο καλύτερα θα είναι και για αυτόν και για την Πατρίδα. Και ο πολιτικός φορέας που μπορεί να εμπιστευτεί είναι η Χρυσή Αυγή. Η μόνη φωνή αντιστάσεως, η μόνη φωνή που σύσσωμο το πολιτικό σύστημα πολεμά με κάθε τρόπο και μέσο. Η μόνη φωνή που δεν ελέγχεται από κανέναν ΄΄μιντιάρχη΄΄, η μόνη δύναμη που δεν έχει σχέση με μίζες, εξοπλιστικά, σκάνδαλα στην υγεία και τόσα άλλα. Η φωνή των Εθνικιστών, -κατέληξε ο ομιλητής- αγκαλιάζεται καθημερινά από όλο και περισσότερους Έλληνες, και ότι και να κάνουν, το Εθνικιστικό ποτάμι κάθε μέρα που περνά όλο και μεγαλώνει. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους, και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο».


Όσον αφορά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του κόμματος, αναφέρει «Μετά από αρκετά χρόνια, είχαμε και την εμφάνιση των παρακρατικών σε εκδήλωση μας. Μερικοί, (μονοψήφιος αριθμός) κύριοι και κυρίες, (αν νοιώθουν έτσι οι κυρίες, κάτι για το οποίο δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά), ΄΄συνόδευαν΄΄ μερικές δεκάδες ανήλικα (χωρίς καλαθάκι για κολατσιό, και ΄΄παγουρίνο΄΄ είναι η αλήθεια) κάτω από τα γραφεία μας, για να ΄΄τσακίσουν το φασισμό΄΄ (πάλι). Κάποια πράγματα πέρα από αντικείμενο αστυνομικής έρευνας, είναι και αντικείμενο ψυχολογικής και ψυχιατρικής ενασχόλησης. Φταίει και ο καιρός ίσως, που επηρεάζει τις ορμόνες, ιδιαίτερα αν κάποιες (;)είναι και κοντά σε ηλικία κλιμακτηρίου»…



Δείτε το video...
















Πηγή: www.trikalanews.gr (Ελισάβετ Παπανικολάου)














































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια