ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Απίστευτο σκηνικό στο καράβι για την Άνδρο καταγγέλει αναγνώστρια για την Ελένη Μενεγάκη !

Απίστευτο σκηνικό στο καράβι για την Άνδρο καταγγέλει αναγνώστρια για την Ελένη Μενεγάκη !


Ένα απίστευτο περιστατικό έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr…


Αλλά ας τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή! Η Ελένη Μενεγάκη κλείνοντας την εκπομπή της την Παρασκευή, ταξίδεψε για την Άνδρο, που πλέον έχει γίνει ο αγαπημένος της προορισμός! Η παρουσιάστρια με την πρώτη ευκαιρία φροντίζει να πηγαίνει, αφού αδειάζει το μυαλό της, μέσα στα χωράφια , τον κήπο της, στην θάλασσα, με τα παιδάκια και τον άντρα της, όπως έχει πει πολλές φορές και η ίδια…
Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο γνωστές γυναίκες που έχουμε αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, οπότε καταλαβαίνετε ότι το κοινό θέλει συνεχώς να μαθαίνει για την ζωή της, να της μιλάει, να την βλέπει…



Αλλά πάμε στο θέμα μας… Πληροφορίες λένε στο Youweekly.gr, πως την Παρασκευή στο καράβι έγινε ο κακός χαμός, με την Ελένη να καυγαδίζει με μία επιβάτιδα! Η παρουσιάστρια, βασικά, ποτέ δεν μπαίνει στην διαδικασία τσακωμού, αρχικά γιατί θέλει όσο γίνεται να προσέχει την εικόνα της, αλλά επειδή δεν είναι και το στιλ της έτσι… Όμως, μία κίνηση, ένα βλέμμα της, μπορεί να είναι και χειρότερο από το να σε βρίσει. Αυτό έγινε και στο καράβι με μία επιβάτιδα, η οποία, δεν άφησε ασχολίαστη την συμπεριφορά της παρουσιάστριας…



Συγκεκριμένα, αναγνώστρια στο Youweekly.gr έστειλε χαρακτηριστικά:


«Καλησπέρα σας, αρχικά σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί αυτό που θα σας γράψω δεν θα ήθελα να μπει το όνομα μου όμως επειδή βλέπω ότι ασχολείστε με τα πρόσωπα της τηλεόρασης θα ήθελα να σας πω την δική μου εμπειρια, με το κορίτσι της διπλανής πόρτας την απλή γυναίκα, Ελένη Μενεγάκη. Δεν θα την κρίνω σαν παρουσιάστρια ή τι έχει κάνει ή τι δεν έχει κάνει στην ζωή της, όμως εκεί που έφτασε πέρα όλων των υπολοίπων την έφτασε ο τηλεθεατής, ο απλός ο κόσμος.

Εγώ πήγα στην Άνδρο και στο καράβι ήμουν μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Πανέμορφη χαμογελαστή μαζί με το υπηρετικό προσωπικό της! Δεν ήταν η πρώτη φορά που την είχα πετύχει, αλλά ποτέ δεν της μιλούσα. Κάποια στιγμή, είχα την τσάντα μου πάνω στον καναπέ του καραβιού και πήγα να πάρω έναν καφέ, αφήνοντας για 1 λεπτό την χειραποσκευή μου στην θέση που καθόμουν, για να πάω να πάρω κάτι να πιω. Όταν γύρισα μου είχε αφήσει κάτω τα πράγματα, συγκεκριμένα λίγο πιο πέρα από εκεί που καθόμουν και είχε απλώσει τις δικές της τσάντες. Την πλησίασα ευγενικά, ενώ ήθελα να την βρίσω και της λέω «Κ.Μενεγάκη αρχικά χαίρομαι που σας βλέπω και δεύτερον εδώ καθόμουν εδώ και μου πετάξατε κάτω τα πράγματα». Κι εκεί που περίμενα να απαντήσει όπως όλοι την έχουμε συνηθίσει, μου λέει με ένα ψεύτικο χαμόγελο και ειρωνικό ύφος «Αρχικά κι εγώ χαίρομαι που σας βλέπω και δεύτερον εγώ τι να κάνω; Ας ήσασταν εδώ!».

Βλέποντας αυτόν τον χαρακτήρα, αλλά έπρεπε να δείτε το ύφος, που ούτε καν με κοίταξε λες και ήμουν η παραδουλεύτρα της, εγώ τσαντίστηκα με αποτέλεσμα να της φωνάξω και να της μιλήσω άσχημα: «Δεν με ενδιαφέρει ποια είσαι και τι κάνεις, δεν έχει δικαίωμα να πετάς τα πράγματα στο πάτωμα λες και είσαι η βασίλισσα. Εγώ δεν θα φύγω από εδώ αν δεν σηκωθείς τώρα!». Η αλήθεια είναι πως όταν το έκανα αυτό στιγμιαία το μετάνιωσα, όμως η αντίδραση της με έκανε να βεβαιωθώ πως πολύ καλά έκανα! Με πλησίασε το προσωπικό του πλοίου και με απομάκρυναν χωρίς δεύτερη σκέψη! Η τσάντα μου στο πάτωμα και η βασίλισσα στον θρόνο της. Οι άνθρωποι του πλοίου μου είπαν πως δεν το κατάλαβε και την δικαιολογούσαν λες και είχε μετοχές από εκεί πέρα… Και το μόνο που έκανε όταν με απομάκρυναν λες και ήμουν καμία κλέφτρα; Να λέει «Έχω συνηθίσει τέτοιες συμπεριφορές. Εντάξει ο κόσμος έχει προβλήματα!», με ύφος συμπαράστασης.

Δηλαδή ότι φέρθηκα έτσι γιατί έχω πρόβλημα! Ειλικρινά ήμουν έτοιμη να την βουτήξω, αλλά μετά σκέφτηκα τα 2 μου παιδιά, γιατί έχω παιδιά, δεν είμαι κανένα κοριτσάκι που πήγε να την ζητήσει αυτόγραφο και να την ενοχλήσει, πήγα να ζητήσω εξηγήσεις που μου πέταξε τα πράγματα στο πάτωμα. Και το αποτέλεσμα; Να ακούσει όλο το καράβι τις φωνές μου και να βγω εγώ η τρελή! Την είδα μετά και στο κατέβασμα με κοίταξε με όλη την ειρωνεία της και βγήκε προς τα έξω…Θαυμάστε την λοιπόν… Ξέρω ότι δεν θα το δημοσιοποιήσετε αυτό γιατί θέλετε να ταϊζετε τον κόσμο κουτόχορτο με βασίλισσες και «γελαστές» τηλεπερσόνες που κοιτάνε τον κόσμο σαν δούλο τους… »



Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια αναγνώστριας που έστειλε μήνυμα στο Youweekly.gr από το περιστατικό που έγινε την Παρασκευή. Φυσικά για ευνόητους λόγους έχουμε αφαιρέσει κάποια κομμάτια γιατί μας φάνηκαν πολύ υπερβολικά και αν δεν επιβεβαιώσουμε πως όντως έγιναν, δεν μπορούμε να τα δημοσιοποιήσουμε γιατί είναι λίγο… άσχημα!


Ο κόσμος την αγαπάει την Ελένη, όμως κι εκείνη πολλές φορές μπορεί να μην έχει όρεξη να μιλάει με όλους! Τι να πούμε κι εμείς…



Θεωρούμε ότι μπορεί να παρεξήγησε το ύφος της απλώς…Γιατί η Ελένη φημίζεται για τους τρόπους της, ότι είναι ευγενική με όλους!














Πηγή: www.youweekly.gr




























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια