ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Αυτό είναι το πραγματικό (Αλβανικό) όνομα της Ελένης Φουρέιρα το οποίο ντρεπόταν να πει !

Αυτό είναι το πραγματικό (Αλβανικό) όνομα της Ελένης Φουρέιρα το οποίο ντρεπόταν να πει !



Εδώ και περίπου τρία χρόνια ο κόσμος το είχε τούμπανο, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα (Entela Fureraj)έκρυβε την καταγωγή της και υποστήριζε με πάθος πως η μάνα της είναι από το Μέτσοβο και ο πατέρας της από το Μεξικό.



Το επίθετό μου προέρχεται από το Μεξικό. Δεν είπα ότι είμαι Μεξικάνα εγώ, ο πατέρας μου έχει τέτοιες ρίζες, έλεγε η σεξι τραγουδίστρια το 2010 στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ, στο περιοδικό Nitro,τον Φεβρουάριο του 2011, διευκρίνιζε: δεν είμαι Μεξικάνα ή οτιδήποτε άλλο. Είμαι Αθηναία. Αν με έλεγαν Ελένη Παπαδοπούλου δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Μπορούμε, σε παρακαλώ, να μη μιλήσουμε καθόλου για αυτό;.



Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές φορές που η Ελένη έκρυβε την αλήθεια, την οποία όλοι γνωρίζαμε. Εξάλλου, το δελτίο ειδήσεων του Star είχε αποκαλύψει την καταγωγή της τραγουδίστριας, που εμφανίστηκε το 2006 σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγινε μέλος του συγκροτήματος Mystique και, πλέον, ακολουθεί solo καριέρα.



Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, το πραγματικό όνομά της είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Fourerai), ενώ ο πατέρας της ονομάζεται Kristaq (Χρήστος) και η μάνα της Μarjeta (Μαριέτα).

















Πηγή: http://24wro.com.gr






































































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια