ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ντέρμπι απόψε στο Survivor μεταξύ Λάουρα Νάργες και Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Ποια θα αποχωρίσει τελικά; (VIDEO)

Ντέρμπι απόψε στο Survivor μεταξύ Λάουρα Νάργες και Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Ποια θα αποχωρίσει τελικά; (VIDEO)



Χθες οι «Κόκκινοι» ήπιαν τις μπύρες και οι Μαχητές... κατάπιαν την υπεροψία τους - «Αυτοκτόνησαν» οι «Μπλε» βάζοντας την Ελισάβετ στο κρίσιμο ματς - Με μάτι που γυαλίζει ο Ντάνος, στα πρόθυρα κρίσης η Βαλαβάνη, άλαλος ο Σπαλιάρας



Σε μάχη ανάμεσα στην Λάουρα Νάργες και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξελίχθηκε, αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες η μάχη της ψηφοφορίας για την αποχώρηση απόψε απο το Survivor. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η έντονη φήμη ότι δεν είναι καθόλου βέβαιη η αποχώρηση της Βαλαβάνη, όπως είχε διαφανεί με βάση τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού το βράδυ που βγήκαν οι υποψηφιότητες.



Τουναντίον φαίνεται ότι η Λάουρα έμεινε αρκετά πίσω και μάλλον προβάλλει ως το φαβορί για να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής, μετά από τρεις μήνες... διακοπών στον Άγιο Δομίνικο.
Οι πληροφορίες δεν διασταυρώνονται βεβαίως ακόμα, αλλά είναι σαφές ότι η υπόθεση της αποχώρησης αφορά μόνο αυτές τις δυο παίκτριες. 



Αντιθέτως ο Κοκκινάκης και ο Μπο, που ήταν οι άλλοι δυο υποψήφιοι φαίνεται ότι έχουν αποφύγει τον κίνδυνο της εξόδου και θα συνεχίσουν στον παιχνίδι, μέχρι νεωτέρας. 




Survivor: «Έκρυψαν» την Λάουρα και έκαναν την ανατροπή οι Διάσημοι σε ένα επικό ντέρμπι


Οι «Κόκκινοι» ήπιαν τις μπύρες και οι Μαχητές... κατάπιαν την υπεροψία τους - «Αυτοκτόνησαν» οι «Μπλε» βάζοντας την Ελισάβετ στο κρίσιμο ματς - Με μάτι που γυαλίζει ο Ντάνος, στα πρόθυρα κρίσης η Βαλαβάνη, άλαλος ο Σπαλιάρας 


Με την ένταση διαρκώς στο κόκκινο και στις δύο ομάδες, τους τσακωμούς να θυμίζουν… American bar, τις έριδες να εκδηλώνονται ανοιχτά περισσότερο από ποτέ και ορισμένες προσωπικές βεντέτες να δυναμιτίζουν το κλίμα, η παραγωγή του Survivor πήρε τα ρίσκα της (ή μήπως σκόπιμα επεδίωξε νέα «σκηνικά»;) δίνοντας στην νικήτρια ομάδα του χθεσινοβραδινού παιχνιδιού… μπύρες για έπαθλο.


Σε αφιονισμένους, πεινασμένους και εκτός ορίων ανθρώπους, όπως είναι μετά από τρεις μήνες απομόνωσης οι παίκτες του Survivor, δεν δίνεις εύκολα αλκοόλ, από το οποίο ακόμη κι όσοι έπιναν ξεσυνήθισαν τόσο καιρό. Είδατε τι έγινε με την αριστερά στην πολιτική και τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, που μετά από διαχρονική στέρηση μέθυσαν με την εξουσία η πρώτη και το κύπελλο ο δεύτερος! Αυτά τα πράγματα χρειάζονται προσοχή!


Τις μπύρες, με τα συμπαρομαρτούντα (μεζεδάκια και άλλες νοστιμιές) τις ήπιαν τελικά οι Διάσημοι, που κέρδισαν ένα επικό ντέρμπι με τους Μαχητές, ανατρέποντας διαφορά τριών πόντων σε ένα κρίσιμο σημείο (από 5-8, νίκησαν με 10-9). Βέβαια οι Διάσημοι δεν χρειάζονται αλκοόλ για να κάνουν… καλοκαιρινή την παραλία και την καλύβα όπου ζουν. Τα νεύρα είναι τεντωμένα έτσι κι αλλιώς, η δε καχυποψία κυριαρχεί στις σχέσεις τους. Η αποψινή αποχώρηση θα κρίνει πολλά για την πορεία της ομάδας και δεν αποκλείεται η χθεσινή νίκη να γίνει μακρινή ανάμνηση, εάν το κοινό επιλέξει να διώξει την Ευρυδίκη, που είναι πολύ δυνατή αγωνιστικά και κρατήσει τη Λάουρα στο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να κάνει το Survivor να μοιάζει με κωμωδία του Μίστερ Μπιν ή καλύτερα με παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. Σημειωτέον ότι οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κοκκινάκης και Μπο.






Στα δύο οι Διάσημοι

Οι Διάσημοι έτσι κι αλλιώς έχουν πολυδιασπαστεί: από τη μία είναι η παρέα του Κοκκινάκη και της Λάουρας, που έχει την Ευρυδίκη μαζί της - ακατανόητο γιατί. Από την άλλη είναι ο Αγγελόπουλος, ο Μπο και ο Χρανιώτης, που δεν λειτουργούν ως στενή ομάδα, αλλά συμπλέουν αυτή την ώρα με την άποψη ότι από το παιχνίδι πρέπει να φύγει παίκτης που είναι αδύνατος αγωνιστικά, με πρώτη επιλογή τη Λάουρα και δεύτερη τον Κοκκινάκη. Εκδηλώνουν δε εμμέσως το φόβο ότι μπορεί να αποχωρήσει η Ευρυδίκη, κάτι που θα είναι μέγιστη αγωνιστική απώλεια και θα κάνει την ομάδα έρμαιο στις διαθέσεις των Μαχητών - η ιδέα και μόνο ότι μπορεί να γίνει η χλεύη του Σπαλιάρα, τρελαίνει τον Αγγελόπουλο.


Η ίδια η Ευρυδίκη προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της, όμως φαίνεται ότι είναι σε ακραία ψυχολογική κατάσταση, όπως αποδείχθηκε και στον χθεσινό αγώνα, όταν σχεδόν έβαλε τα κλάματα και κατέφυγε σε κραυγές για να βγάλει από μέσα της όλο το βάρος που σηκώνει αυτές τις ημέρες.


Οι Αγγελόπουλος, Χρανιώτης και Μπο υποστηρίζουν ακράδαντα ότι η ομάδα πρέπει να διατηρήσει ψηλά την ανταγωνιστικότητά της έναντι των Μαχητών και άρα το κριτήριο όλων (ειδικά στις ψηφοφορίες για αποχώρηση παίκτη) πρέπει να είναι το αγωνιστικό της στάτους, ενώ οι Κοκκινάκης και Λάουρα που είναι εμφανώς αδύναμοι κρίκοι και προσπαθούν με παρασκηνιακές κινήσεις να παραμείνουν στο παιχνίδι, πλασάρουν τη θεωρία ότι το Survivor είναι κάτι σαν… κατασκήνωση, κάμπινγκ ή σχολική εκδρομή, όπου σημασία έχει, όχι ποιος φέρνει τις νίκες, αλλά ποιος κάνει καλή παρέα, έχει καλύτερες κοτσίδες, λέει ανέκδοτα ή τρίβεται καλά – μόνο… λευκώματα με αφιερώσεις, όπως παλιά στο Λύκειο, δεν έβγαλαν για να το κάνουν εντελώς χαζοχαρούμενο το σκηνικό.


Αγγελόπουλος, Χρανιώτης και Μπο δεν μπορούν να χωνέψουν πώς κόλλησε η Λάουρα σαν τσιμπούρι στην ομάδα και δεν μπορούν να απαλλαγούν από αυτήν. Και όχι μόνον αυτό, αλλά την ακούνε να συμπεριφέρεται μέσα στην καλή χαρά, την ώρα που τους έχει ρέψει η πείνα, κυρίως επειδή η… Χάιντι με τις ξανθές μπούκλες δεν μπορεί να κερδίσει ούτε ελέφαντα σε άλμα! 



Ντέρμπι από τα λίγα

Το πόσο σημασία έχει η παρουσία της Ευρυδίκης στην ομάδα των Διάσημων φάνηκε στον χθεσινό αγώνα, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός στην εξέλιξή του, αλλά έδωσε και ένα μάθημα σεμνότητας και ταπεινότητας στους Μαχητές.


Το Survivor μεταδιδόταν περίπου την ίδια ώρα με τον πρώτο ημιτελικό για το τσάμπιονς λιγκ. Με τη Γιουβέντους να έχει καθαρίσει την πρόκριση για τον τελικό, έναντι της Μονακό, από τον πρώτο αγώνα κιόλας, το ενδιαφέρον δικαίως στράφηκε στο ντέρμπι που παίχτηκε στον Άγιο Δομίνικο, κι ας φώναζε ο Μουρίνιο στη σχετική διαφήμιση να αλλάξουμε κανάλι.


Αυτή τη φορά η παραγωγή φρόντισε να επιλέξει έναν στίβο, που πραγματικά δεν έδινε εξ αρχής πλεονέκτημα σε καμία ομάδα. Μικρή η διαδρομή και με λίγα δύσκολα περάσματα, όλο το ζητούμενο ήταν ένα αστείο παζλ για τρίχρονα και κάτι βολές σαν σε μπόουλινγκ, μόνο που αντί για μπάλα είχε κάτι καρύδες και αντί για κορίνες ο παίκτης έπρεπε να χτυπήσει τζαμάκια, που ήταν τοποθετημένα σε μικρή απόσταση. 


Όλα φαίνονταν απλά, αλλά η πίεση του αγώνα και το άγχος, έκανε και το πιο απλό πράγμα δύσκολο. Ειδικά από παίκτες που έχουν παροιμιώδη αδυναμία στα παζλ, ή δεν πετυχαίνουν ούτε βουβάλι σε δωμάτιο.


Με την ανακοίνωση του επάθλου από τον Σάκη Τανιμανίδη, πήγαμε να χάσουμε τη Λάουρα και κάποιους άλλους Διάσημους, που περίμεναν φαγητό και είδαν μπύρες, την ώρα που το στομάχι τους χορεύει καρσιλαμά από την πείνα. Μετά ο παρουσιαστής τους μίλησε και για κανονικό φαγητό, που θα συνοδεύσει τις μπύρες και ηρέμησαν, διότι ήταν ικανοί να αποχωρήσουν! Το μόνο που ήθελαν σε… μπύρα ήταν το… σαλάμι μπύρας, αλλιώς από μόνο του το ποτό, όταν είσαι πεινασμένος σε κάνει ντίρλα μία ώρα αρχύτερα! 


Μετά την λύση της παρεξήγησης άρχισε ο απίστευτος αγώνας, ο οποίος θα είχε περισσότερο γούστο αν ήταν και ο Χούτος στο παιχνίδι, που ήθελε τόσο χρόνο για να φτιάξει ένα παζλ, όσοι άλλοι ένα τριάρι!


Βέβαια και οι εναπομείναντες δεν είναι τίποτα καθηγητές του Χάρβαρντ, οπότε είδαμε κορυφαίες στιγμές επίδειξης έλλειψης αντίληψης. Ο… πυρηνικός φυσικός Βασάλος κέρδισε τον… καθηγητή βιογενετικής Μπο, παρότι έκαναν λάθος στο παζλ, επειδή ο ράπερ ήταν λίγο πιο άστοχος. Μετά ο αστροφυσικός Σπαλιάρας με τον… μοριακό βιολόγο Κοκκινάκη διαγωνίστηκαν για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη επίσης στο παζλ, με τον πολίστα να καθυστερεί μεν, αλλά να κερδίζει στο τέλος επειδή ο ηθοποιός και μοντέλο βάραγε τις καρύδες στον τοίχο – αντί το κεφάλι του.




Γερμανική σκέψη!

Το πρώτο χάιλάιτ του ματς ήταν η αναμέτρηση της Ελισάβετ με τη Λάουρα. Η Χάιντι ήταν απόλαυση. Πήγαινε όσο πιο αργά γινόταν, ενώ στο παζλ έδειξε ότι με τα μόνα κομμάτια που έχει εξοικείωση είναι αυτά της πίτσας! Αργότερα δήλωσε ότι δεν το έλυσε γρήγορα γιατί δεν σκέφτηκε… γερμανικά! Επειδή μέχρι τώρα δεν υπάρχει αναγνωρισμένος γερμανικός τρόπος επίλυσης παζλ, το μόνο που μπορεί να σκέφτηκαν όσοι την άκουσαν – οι συμπαίκτες της ούτε καν τόλμησαν να της ζητήσουν να τους πει τι εννοεί – είναι οι γερμανοί να τα λύνουν με την απειλή όπλου, ξέρουν αυτοί!


Στη συνέχεια ο Χρανιώτης έδειξε γιατί δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει, ας πούμε σε μία μαθηματική ολυμπιάδα, ή ανάλογη διοργάνωση, παρά μόνο για να κουβαλάει καφέδες. Ωστόσο η μεγάλη αδυναμία του να βάλει πέντε κομμάτια σε πέντε τρύπες, εξισορροπήθηκε από την εκνευριστική αστοχία του Αναγνωστόπουλου, με αποτέλεσμα η νίκη να πάει στους Διάσημους.


Ο Αγγελόπουλος έκανε μετά την πρώτη του νίκη σε βάρος του Μάριου, που έδειξε γενικά δυσκολία προσαρμογής. Είχε τόση μανία ο Ντάνος να κερδίσει, που πήγαινε πιο γρήγορα κι από το μαχαίρι στις συντάξεις.


Η Σάρα κέρδισε την Ευρυδίκη στην πρώτη τους αναμέτρηση, με την τελευταία να είναι επηρεασμένη από την υποψηφιότητά της για αποχώρηση.


Αμέσως μετά ήρθε η ώρα του Σπαλιάρα να επιβεβαιώσει εκείνους που λένε διάφορα για τους ψηλούς. Έβλεπε το παζλ και του φαινόταν ευκλείδειο θεώρημα, ενώ όταν έφτασε μετά κόπων και βασάνων στις βολές, ήταν εντελώς άστοχος. Αν είχε τόση αστοχία και με τις γυναίκες, οι συντριπτικά περισσότερες των 4000 γυναικών (του) θα έφυγαν σιχτιρίζοντας την ώρα και τη στιγμή. Ο Μπο πήρε έτσι εύκολα το ματς.


Μετά ο Χρανιώτης επιβεβαίωσε ότι είναι τσακωμένος με την οπτικο-χωροταξική ικανότητα και ο Μάριος τον απάλλαξε από την υποχρέωση να ρίξει καν βολές!


Η Ευρυδίκη έχασε και τον δεύτερο αγώνα της κόντρα στην Ελισάβετ, σε ένα διαγωνισμό «βαράμε στο βρόντο και κάνουμε τσατάλια τα νεύρα όλων», δείχνοντας ότι παρέμενε εκτός πνεύματος παιχνιδιού.


Οι νίκες του Ντάνου επί του Αναγνωστόπουλου, που ήταν σε άλλο γήπεδο, του Βασάλου επί του Κοκκινάκη, λόγω παζλ και της Σάρας επί της Λάουρας (χωρίς σχόλιο), έφεραν το σκορ 7-5 υπέρ των Μαχητών.



Πολλά νεύρα, αλλά και ανατροπή!

Σε κείνο το σημείο παραλίγο να έχουμε δράματα με τον Αγγελόπουλο, ο οποίος αναμετρήθηκε με τον Μάριο και ενώ απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα ήταν εντελώς άστοχος, με αποτέλεσμα να χάσει. Φυσούσε και ξεφυσούσε, αλλά δεν χώνευε με τίποτα την ήττα και κίνησε για τη θάλασσα! Είχε τόσο νεύρα, που αν αποφάσιζε να πέσει στα νερά και πετύχαινε πουθενά την άσπρη φάλαινα Μόμπι Ντικ, ήταν ικανός να την αποτελειώσει με τα χέρια του!


Τελικά έμεινε στη στεριά, καθώς κατάλαβε ότι θα γινόταν περίγελος. Μάλιστα ο Σπαλιάρας τόλμησε και πήγε να του πει «δεν πειράζει» για να εισπράξει ένα «πειράζει εμένα όμως Γιάννη, εσένα μπορεί να μην σε πειράζει»! 


Εκεί ήταν που οι Μαχητές άρχισαν να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, αφού νόμισαν ότι είχαν τη νίκη στο τσεπάκι και χαλάρωσαν. Άρχισαν μάλιστα πάλι τα διάφορα «έπρεπε να έχουμε ήδη κερδίσει» και κάτι τέτοια που φανερώνουν υπεροψία.


Όμως ο Χρανιώτης κέρδισε τον Βασάλο και η Ευρυδίκη πέτυχε επιτέλους νίκη επί της Σάρας. Ο Αγγελόπουλος κέρδισε ξανά τον Μάριο, που είχε κλατάρει σαν φορτηγάκι με σκασμένο λάστιχο και το ματς πήγε ισόπαλο.




Με τον Αναγνωστόπουλο να νικάει τον Μπο (τραγωδία κι αυτός ο ράπερ, παρά τα βιτάμ που σαβούριασε) και το σκορ στο 9-8 υπέρ των Μαχητών, ανέλαβαν δράση η Ευρυδίκη και ο Αγγελόπουλος.


Η αθλητικογράφος ξανανίκησε τη Σάρα και ξέσπασε σχεδόν σε λυγμούς, ζητώντας από τους συμπαίκτες της να την αφήσουν για λίγο ήσυχη! 




Στο σημείο αυτό και λίγο αργότερα γίνανε διάφορα σκηνικά στον πάγκο των Διάσημων, που η έντεχνη παρέμβαση του μοντάζ έδειχνε στο τρέιλερ ότι ήταν περίπου σύρραξη. Μπουκάλια φύγανε, φωνές ακούστηκαν, αντηλλάγησαν διάφορα «ημι-γαλλικά», όμως δεν ήταν δα και η μάχη του Δράμαλη! 




Στο τελικό παιχνίδι αναμετρήθηκαν από τους Μαχητές οι Μάριος και Ελισάβετ και από τους Διάσημους οι Αγγελόπουλους και Ευρυδίκη. Οι Κόκκινοι σοφά σκεπτόμενοι, έκαναν πως δεν είδαν το ενδιαφέρον της Λάουρας να παίξει και την άφησαν να ασχολείται με τα κοτσιδάκια της στον πάγκο. Σκέφτηκαν ότι με την Ευρυδίκη, ακόμα και κουρασμένη όπως ήταν, είχαν περισσότερες ελπίδες νίκης.


Αντίθετα οι Μαχητές επιστράτευσαν την Ελισάβετ, αφήνοντας τη Σάρα με την απορία. Είναι σαν να παίζει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και να βάλει τον Λεάλι τέρμα! Δεν γίνονται αυτά – μακάρι, αλλά δεν γίνονται! Ή να θες να γυρίσεις ριμέικ του «Όσα παίρνει ο άνεμος» και να δώσεις το ρόλο της Σκάρλετ Ο’ Χάρα στη Μιμή Ντενίση! Μόνο αν θες να το κάνεις δράμα (κανονικό, όχι θεατρικό).


Η μικρή των Μαχητών σκόνταψε δύο φορές και η Ευρυδίκη έδωσε αέρα μισής διαδρομής στον Αγγελόπουλο για να φτάσει έγκαιρα στις βολές και να εκτελέσει τους Διάσημους. Το πιο μεγάλο επίτευγμα των Κόκκινων ήταν ότι επέβαλαν επιτέλους σιωπή στον πάγκο των Μπλε, των οποίων οι φωνές κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να αναστάτωσαν και το διπλανό νησί. Ο Σπαλιάρας ειδικά δεν είχε σταματήσει να μιλάει.







Με μάτι που γυάλιζε ο Ντάνος

Από τα χθεσινά στιγμιότυπα έχει ίσως μεγάλο ενδιαφέρον το πώς συμπεριφέρθηκε ο Αγγελόπουλος. Ο πιο δυνατός παίκτης των Διάσημων καθόρισε μεν τη νίκη της ομάδας του, αλλά φάνηκε να κινείται στα όρια της εξαλλοσύνης. 


Δεν πέρασε δε απαρατήρητο το ότι η κάμερα τον έπιασε με μάτι που γυαλίζει να κοιτάζει προς συμπαίκτες και αντιπάλους. Μάλιστα το σχετικό πλάνο προβλήθηκε και σε αργή κίνηση, δίδοντας στο όλο σκηνικό (και τη συμπεριφορά του παίκτη) μία «θριλοειδή» διάσταση! 


Από κάποιους έχει ερμηνευτεί αυτή η αντιμετώπιση εκ μέρους της παραγωγής, πιθανόν μία προσπάθεια αποδόμησης του προφίλ του Αγγελόπουλου και ίσως αποτελεί πλήγμα για την μεγάλη δημοφιλία που αποδεδειγμένα απολαμβάνει, σύμφωνα με τις ψηφοφορίες όταν ήταν προτεινόμενος για αποχώρηση.























Πηγή: www.protothema.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια