ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Δύο γυναίκες σοβαρά τραυματισμένες σε τροχαίο ατύχημα το πρωί στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

Δύο γυναίκες σοβαρά τραυματισμένες σε τροχαίο ατύχημα το πρωί στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)


Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων το πρωί της Τετάρτης στη διασταύρωση-καρμανιόλα του Ριζαριού στα Τρίκαλα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων (δυο σοβαρά).



Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο trikalavoice.gr το ένα όχημα (KIA) κινούνταν επί του περιφερειακού των Τρικάλων με κατεύθυνση προς Τρίκαλα και υποχρεώθηκε σε ελιγμό για να αποφύγει Ι.Χ. (Opel) που έβγαινε στη διασταύρωση από το Ριζαριό. Στη προσπάθειά του αυτή συγκρούστηκε με τρίτο όχημα (μάρκας Hyundai) που έμπαινε στη διασταύρωση από Τρίκαλα προς Ριζαριό. Με δύναμη σπάσανε το φανάρι και περάσανε και τα δυο μαζί στο αντίθετο ρεύμα. Από θαύμα δεν ενεπλάκη και άλλο όχημα στο τροχαίο.







Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένες οι δυο γυναίκες, οδηγός και συνοδηγός του κόκκινου Hyundai οι οποίες και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων.


Και με το ατύχημα αυτό έρχεται στην επιφάνεια η αναγκαιότητα κατασκευής κόμβου στο σημείο όπου έχουμε μετρήσει πολλούς νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες τα τελευταία χρόνια. Η ανάγκη κατασκευής είναι ΑΜΕΣΗ.


Πηγή: www.trikalavoice.gr



















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια