ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ελλάδα Vs Τουρκία απόψε στο Survivor: Ποιος ο «Τούρκος Ντάνος» και ποιοι άλλοι Τούρκοι θα μας δυσκολέψουν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ελλάδα Vs Τουρκία απόψε στο Survivor: Ποιος ο «Τούρκος Ντάνος» και ποιοι άλλοι Τούρκοι θα μας δυσκολέψουν (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Ένα αλλιώτικο επεισόδιο θα δούμε στο Survivor, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να γίνονται μία ομάδα και να αγωνίζονται εναντίων των Τούρκων παικτών του Survivor για να κερδίσουν ένα έπαθλο- έκπληξη.



Ποιοι, όμως, είναι ο αντίστοιχος Ντάνος και Βασάλος στην ομάδα των Τούρκων, οι οποίοι δεν θα δεχτούν να χάσουν τόσο εύκολα από την ελληνική αποστολή;



Από την μία ο Τούρκος μποξέρ, Adem Kılıçcı, είναι σε εξαιρετική φόρμα με την ομάδα των Τούρκων διάσημων, κερδίζοντας τη μία νίκη μετά την άλλη.





Ο ίδιος είπε, μάλιστα, ότι χάρηκε πολύ με αυτή την εξέλιξη. «'Εχω πάει στην Αθήνα και αυτή θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Πάντα βαριόμουν να αγωνίζομαι με τα ίδια άτομα. Θα ήταν ωραία να αγωνιστούμε με άλλα άτομα».


Ο Kılıçcı κατάγεται από μια επαρχία της ανατολικής Τουρκίας και έχει τεράστιο κοινό που τον στηρίζει, με αποτέλεσμα να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.


Ιδιαίτερα δυνατός θεωρείται στο τουρκικό Survivor και πρώην διεθνής Τούρκος, İlhan Mansız.




Ο İlhan είναι 41 χρονών έχει παίξει στο Μουντιάλ του 2002 και ήταν ο παίκτης-είδωλο της Μπεσίκτας.


Από την άλλη και η ελληνική αποστολή έχει και αυτή «κρυμμένους άσσους στο μανίκι» της και δυνατούς παίχτες, με τον Αγγελόπουλο και τον Βασάλο να ξεχωρίζουν στην δύναμη και τον Κύπριο να είναι αρκετά γρήγορος και ευέλικτος.


Ο μισθοφόρος επίσης φαίνεται να δίνει σωστές συμβουλές κάθε φορά που καλείται να συμβουλέψει έναν παίχτη του στο αγώνισμα, ενώ η Βαλαβάνη και η Σάρα δεν σταματούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε δοκιμασία.


Το μόνο που μένει είναι να δούμε σε τι αγώνισμα θα κληθούν να αγωνιστούν οι παίκτες, καθώς και ποιο θα είναι τελικά το έπαθλο.
































Πηγή: iefimerida.gr




































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια