ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Επιχειρηματίας στην Καλαμπάκα ξάνει ασφαλιστικά μέτρα στο Δήμο για τα τραπεζοκαθίσματα

Επιχειρηματίας στην Καλαμπάκα ξάνει ασφαλιστικά μέτρα στο Δήμο για τα τραπεζοκαθίσματα



Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε γνωστός επιχειρηματίας της Καλαμπάκας κατά του Δήμου ζητώντας όπως υποστήριξε να εφαρμοστούν όλα όσα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από άλλους επιχειρηματίες.



Όπως υποστήριξε εδώ και έξι μήνες πραγματοποιεί επισκέψεις στο Δημαρχείο προσπαθώντας να πάρει απαντήσεις για την εικόνα που επικρατεί σε πολλά πεζοδρόμια και δη πλησίον της επιχείρησής του αλλά ενώ οι απαντήσεις που έπαιρνε τον δικαίωναν κανείς δεν έκανε τίποτα.



Έτσι αποφάσισε να προσφύγει στην κίνηση(ασφαλιστικά μέτρα) αυτή ζητώντας ο Δήμος να υλοποιήσει την απόφαση που πήρε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων.



Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δίνει τις εγκρίσεις στους επιχειρηματίες και καταλαμβάνουν περισσότερα μέτρα στους κοινόχρηστους χώρους από όσα δικαιούνται.



Κλείνοντας υποστήριξε ότι θέμα του παράνομου πάρκινγκ είναι ένας ακόμη λόγος που προέβη σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου.



Για το θέμα μίλησε ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαγεωργίου και τόνισε ότι όποιος επιχειρηματίας καταλαμβάνει περισσότερο χρόνο από όσο δικαιούται θα υποστεί τις κυρώσεις.









Πηγή: www.trikaladay.gr
















































































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια