ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Εργασίες συντήρησης στις υποδομές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Εργασίες συντήρησης στις υποδομές του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας



«Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχει φανερά ελλείμματα στις υποδομές» υποστήριξε σήμερα ο διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Λάρισας Παναγιώτης Νάνος, απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η νοσηλευτική μονάδα, προσθέτοντας όμως πως προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.



Μάλιστα, επισήμανε πως κυρίως τα παλαιότερα κτίριά του χρήζουν άμεσης συντήρησης, ενώ οι νεότερες υποδομές βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.



«Μια ριζική ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα απαιτούσε πολλά χρήματα κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί κανένας προϋπολογισμός και καμία διοίκηση» δήλωσε και απαρίθμησε όσα έχουν γίνει στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα με τον νέο μαγνητικό, τη ΜΑΦ, τα Χειρουργεία κλπ. «Έχουν γίνει επενδύσεις εκατομμυρίων. Η διοίκηση έχει σε υψηλή προτεραιότητα τη στήριξη του ΓΝΛ» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.



Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε νέες παρεμβάσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα και αφορούν στη συντήρηση μονάδων και κλινικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν με 150.000 ευρώ από τον Προϋπολογισμό του 2017.



Παράλληλα, έχει υποβληθεί πρόταση ώστε να καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η αντικατάσταση των ασανσέρ του νοσοκομείου για την οποία απαιτούνται 180.000 ευρώ.



Ο κ. Νάνος σημείωσε πως από ίδιους πόρους χρηματοδοτούνται εργασίες που έχουν να κάνουν με τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό ώστε να μην παρατηρηθούν και πάλι προβλήματα σε περιπτώσεις διακοπών ρεύματος.



«Δεν θα αφήσουμε στην τύχη του το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας» υπογράμμισε ο κ. Νάνος…






Πηγή: www.larissanet.gr

























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια