ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Γίνε εθελοντής στην καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας

Γίνε εθελοντής στην καλοκαιρινή εκστρατεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας



ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ



Όλα ξεκινούν από ένα σημείο: είναι το σημείο εκκίνησης. Tο σημείο εκκίνησης του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται στην Εθνική Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και ενώνεται με τα υπόλοιπα σημεία του Δικτύου των Ελληνικών Βιβλιοθηκών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.



Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας θα αποτελέσει ένα από τα σημεία συνάντησης. Συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 με θέμα «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο», μαζί με 150 δημοτικές και δημόσιες βιβλιοθήκες υπό την αιγίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης.



Μέσα από δημιουργικά εργαστήρια και δράσεις η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα ανοίξει τις πύλες της στα παιδιά της πόλης μας. Μικροί και μεγάλοι θα ψάξουμε, θα ανακαλύψουμε, θα ζωγραφίσουμε διαφορετικά σημεία, θα φανταστούμε και θα ζήσουμε τις περιπέτειές μας αυτό το καλοκαίρι από σημείο σε… σημείο.



Για την υλοποίηση του προγράμματος απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής ΕΘΕΛΟΝΤΗ προς όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν. Χρειαζόμαστε το γέλιο, τον ελεύθερο χρόνο, την καλή σας διάθεση και κυρίως την αγάπη σας για τα παιδιά και όλοι μαζί θα φροντίσουμε να περάσουνε τα παιδιά μας ένα δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες , γνώσεις και διασκέδαση.



Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι ανάλογα με τις ανάγκες, είτε ως εμψυχωτές, είτε ως υποστηρικτές δράσεων, είτε εξυπηρέτησης κοινού.



Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους εθελοντές.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckCNK0szXAIrGOV36y41e7h-GFGXGCvVlcmZB_5javoQRDlg/viewform



Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Ρούσβελτ 59, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας:2410671173, e-mail: edimovivlio@hotmail.gr


















Γράφει για την larisacitynews.gr
































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια