ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η σημερινή διαρροή για το κορυφαίο επεισόδιο του Survivor μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας - Ποιος κερδίζει σήμερα και ποιοι θα αγωνιστούν; (ΦΩΤΟ)

Η σημερινή διαρροή για το κορυφαίο επεισόδιο του Survivor μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας - Ποιος κερδίζει σήμερα και ποιοι θα αγωνιστούν; (ΦΩΤΟ)



Ο κακός χαμός απόψε στο Survivor!!!



Για πρώτη φορά όλη η Ελλάδα θα είναι μαζί και με τους "Μαχητές"και με τους "Διάσημους" κόντρα στους Τούρκους που έρχονται αποφασισμένοι στα νερά του Αγίου Δομίνικου! 


Σύμφωνα με το Athensmagazine.gr από την Ελληνική ομάδα σίγουρα θα παίξουν Ντάνος, Βαλαβανη, Μαρίος, Σαρα και Βασάλος ή Μισθοφόρος ανάλογα με τον στίβο "μάχης"


Ποιος όμως θα νικήσει στην Ελληνο-Τουρκική μάχη;


Πρώτα-πρώτα ας δούμε ποιοι είναι οι Τούρκοι που αντιμετωπίζουμε...



Elif Şadoğlu




Sema Aydemir




Berna Keklikler




Furkan Kızılay




Volkan Çetinkaya




Ogeday Girişken




Serhat Akın




İlhan Mansız




Adem Kılıçcı




Gökhan Gözükan




Sabriye Şengül




ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ...;
ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ...;


Με βάση την δυναμικότητα και τον στίβο μάχης προβάδισμα έχουν οι Τούρκοι διότι μέχρι τώρα στο παιχνίδι έχουν κρατήσει όλους τους παίχτες που ασχολούνται με τον αθλητισμό επαγγελματικά!



Μιλάμε για ανθρώπους που ζουν μια ζωή μέσα στον αθλητισμό. Αν δηλαδή μέναμε μόνο στα στατιστικά οι Τούρκοι λογικά σήμερα θα έκαναν περίπατο... όμως πέρα από στατιστικά υπάρχει και η ψυχή!!!



Σήμερα το βράδυ θα απολαύσουμε την πρώτη μονομαχία μεταξύ των δύο ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας. Οι πληροφορίες, ωστόσο, που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι ενθαρρυντικές και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Σύμφωνα με την εκπομπή “La Biri Biri” και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, οι Τούρκοι θα αναδειχθούν σήμερα νικητές με σκορ 10-7.




Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:




















Γράφει για την larisacitynews.gr


































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια