ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Μαζικές οι διαδηλώσεις σήμερα στο κέντρο της Λάρισας ενάντια στο 4ο μνημόνιο παρά τον άστατο καιρό

Μαζικές οι διαδηλώσεις σήμερα στο κέντρο της Λάρισας ενάντια στο 4ο μνημόνιο παρά τον άστατο καιρό


Με απεργιακές συγκεντρώσεις στις πλατείες της πόλης, απάντησαν οι Λαρισαίοι στο πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή με τα νέα μέτρα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χαρακτηρίζοντάς το ως τέταρτο μνημόνιο.


Μαζική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων συλλόγων, ζητώντας να παρθούν πίσω τόσο τα νέα όσο και τα παλαιότερα μέτρα που εξαϋλώνουν το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων, ενώ έχουν φέρει σε δεινή θέση χιλιάδες άνεργους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη ζοφερή πραγματικότητα.


Έντονη ήταν και η συμμετοχή αγροτών και επαγγελματοβιοτεχνών, με τους εκπροσώπους τους να στρέφουν τα πυρά τους κατά του ασφαλιστικού και του φορολογικού, που οδηγούν σε λουκέτα όπως τόνισαν αλλά και σε απώλεια κεκτημένων, όπως το αφορολόγητο όριο, μέσω συνεχών και μαζικών αγώνων.


Την ίδια στιγμή σαφώς πιο μικρή ήταν η συγκέντρωση που έγινε στην Πλατεία Ταχυδρομείου από τη ΑΔΕΔΥ και επαγγελματικούς φορείς. Για «4ο μνημόνιο», όσον αφορά τα νέα μέτρα έκανε λόγο στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Λάρισας, Δημήτρης Παπαποστόλου, ενώ στη συγκέντρωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι τόσο του ιατρικού κόσμου όσο και του εκπαιδευτικού, με τους δύο μεγαλύτερους τομείς να δέχονται νέα πλήγματα, όπως σημείωσαν στις δηλώσεις τους, από τα νέα μέτρα που οδηγούν σε περαιτέρω συρρίκνωσή τους.


Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πολλά εμπορικά καταστήματα αλλά και καταστήματα εστίασης, λειτούργησαν κανονικά σήμερα στην πόλη της Λάρισας.



Πηγή: www.thessaliatv.gr (Χρυσόστομος Τρίμμης)






















































































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια