ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης» στην Φαλάνη (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης» στην Φαλάνη (ΦΩΤΟ)



Με επιτυχία στέφτηκε το 1ο τουρνουά «Αγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη» που συνδιοργάνωσε η δημοτική κοινότητα Φαλάνης του Δήμου Λαρισαίων και ο ΓΣ Φαλάνης το τριήμερο 19-20-21 Μαΐου. Και οι δυο φορείς συνεργάστηκαν αρμόνικα και πέτυχαν να φέρουν περίπου 180 παιδιά στο κλειστό γυμναστήριο Φαλάνης , δίνοντας τους την ευκαιρία σε δυο αθλήματα (μπάσκετ-βόλεϊ) να συναγωνιστούν με αλλά παιδιά και συγκεκριμένα των ομάδων Φοίβου Γιάννουλης, Εθνικού Λάρισας και Ολυμπιάδας Λάρισας και να καταφέρουν να προσελκύσουν αρκετό φίλαθλο κόσμο απο την Φαλάνη και την ευρύτερη περιοχή.





Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν απο τους γονείς τους , τους φίλους τους και τον υπόλοιπο κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό , φεύγοντας με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους , είτε είχαν κερδίσει είτε όχι.





Όλα τα παιδιά παρέλαβαν στην τελετή απονομών αναμνηστικά μετάλλια κύπελλα και διπλώματα συμμετοχής που είχε διαθέσει ο δήμος Λαρισαίων . Περιληπτικά συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών γενημμένα απο το 2011 έως και 2003 , αγόρια και κορίτσια , αγωνιζόμενα με πάθος , ενθουσιασμό αλλά στο τέλος αποδίδοντας τα εύσημα στα παιδιά των αντίπαλων ομάδων ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.





Στις τριήμερες εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης και ο αναπληρωτής , Μαρία Καλαϊτζή και Μενέλαος Καρυώτης αντίστοιχα, ο κ. Γ. Κωσταρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, και η επίσης δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Αράπκουλε, εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Λεσχών Πολιτισμού.






Η δημοτική κοινότητα Φαλάνης του δήμου Λαρισαίων πάντα κοντά στα παιδιά ,στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ενισχύει τις «υγιείς» προσπάθειες και υπόσχεται την επόμενη χρονιά να είναι και πάλι συμμέτοχος και υποστηρικτής ανάλογων πρωτοβουλιών.


































Γράφει για την larisacitynews.gr







































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια