ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μπαράζ συλλήψεων χθες και σήμερα στα Τρίκαλα

Μπαράζ συλλήψεων χθες και σήμερα στα Τρίκαλα


Στη σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής το τελευταίο 24ωρο. Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες (08-05-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 47χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης (20) ημερών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.



Χθες το απόγευμα συνελήφθη στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Moνoμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.



Χθες το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας συνελήφθη ένας 47χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμπάκας, με ποινή φυλάκισης (11) μηνών και χρηματική ποινή (700) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.



Τέλος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-05-2017) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 23χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.





Πηγή: www.trikalavoice.gr


































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια