ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει μιλώντας στο AEL Radio: "Θέλουμε μεταγραφές - Στο Καρπενήσι η προετοιμασία"

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει μιλώντας στο AEL Radio: "Θέλουμε μεταγραφές - Στο Καρπενήσι η προετοιμασία"


H ΑΕΛ έχει κάνει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν προσπαθώντας να κινηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι και να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Οι "βυσσινί" έχουν κάνει δικό τους τον Λεοζίνιο, τον Αγροδήμο και τον Γουάλας αλλά ακόμα θέλουν δυο στόπερ, ένα αμυντικό χαφ, δυο τερματοφύλακες και έναν παίκτη για την επίθεση.


Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο της ΑΕΛ για τις μεταγραφές που έχουν γίνει αλλά και την ενίσχυση που θα ακολουθήσει και αναφέρθηκε και στον Γκαλίτσιο τον οποίο θέλει να φέρει στους "βυσσινί" ενόψει της επόμενης περιόδου. Χαρακτηριστικά σημείωσε:



Για τις μεταγραφές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, τόνισε:

«Οι μεταγραφές δουλεύονται από τον κ. Πάους και τον κ. Φυντάνη. Για τον Αγρόδημο πολύ πριν, για το Λεοζίνιο δουλεύουμε από τα Χριστούγεννα. Ο Λεοζίνιο μπορούσε να κάνει προσφυή γιατί ο Ηρακλής του χρωστούσε χρήματα, αλλά δεν έκανε και αυτό δείχνει και το ήθος του. Όταν τον είδε ο Πάους τον έθεσε πρώτο στη λίστα.Ο Γουάλας είναι γνωστός ποδοσφαιριστής σε όλη την Ευρώπη. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κάνουμε αυτήν την υπέρβαση γιατί ο Γουάλας είχε πρόταση και από την Ξάνθη, αλλά και από άλλες ομάδες. Εμείς δουλεύαμε την μεταγραφή του πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν ήταν καλά στην Ξάνθη. Παίζει σε μια δύσκολη θέση».



Για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ΑΕΛ ακόμα, δήλωσε:

«Θέλουμε τουλάχιστον δύο τερματοφύλακες ακόμα. Ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκινάει από πίσω. Δεξία είμαστε καλά, αλλά θέλουμε τουλάχιστον δύο στόπερ. Στο κέντρο και στα χαφ είμαστε καλά σύμφωνα με τον κ. Πάους. Ψάχνουμε να βρούμε έναν στόπερ που να μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ. Έχουμε έναν καλό τερματοφύλακα τον Θεοδωρόπουλο, αλλά θέλουμε ακόμα δύο.

Στα σέντερ μπακ θέλει προσοχή. Ο Γκόλιας είναι ό,τι πιο φέρελπις υπάρχει σε αυτή τη θέση στην Ελλάδα. Έχουμε τον καλύτερο σέντερ φορ, τον Ναζλίδη. Σίγουρα θα πάρουμε μεγάλο παίκτη μπροστά. Αυτό θέλει ο κ. Πάους και να έχει και το γκολ. Θα είναι σίγουρα 28 Ιουνίου όλοι. Μέσα σε ένα μήνα θα γίνει αυτό αλλά δεν βιαζόμαστε.Με σοβαρότητα θα ασχοληθούμε με ότι θέλει ο κ. Πάους».



Για το αν η ΑΕΛ κινείται για τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Χουάντερσον, τόνισε:

«Ο Χουάντερσον είναι καλός τερματοφύλακας. Μην κοιτάτε την πλάκα που του είχα κάνει εγώ τότε. Εμείς έχουμε πολλές επιλογές και θα κάνουμε την καλύτερη. Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε. Βρήκαμε κάποιους τερματοφύλακες αλλά τους έκοψε ο κ. Πάους».



Για την πρόταση της ΑΕΛ όσον αφορά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, είπε:

«Η πρόταση της ΑΕΛ είναι να μείνουν 16 ομάδες και να γίνουν πλέι οφ από θέση 1-4. Θα μένει μια θέση κενή. Εκεί για να μην σταματάει το πρωτάθλημα θα γίνεται πάλι πρωτάθλημα για τη τελευταία θέση του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η πρόταση θα περάσει. Εγώ είχα κάνει αυτήν την ποδοσφαιρική πρόταση και με το μεγάλο επιχείρημα ότι και ανταγωνιστικό θα είναι το πρωτάθλημα αλλά και συγχρόνως δε θα σταματάει το πρωτάθλημα τόσο νωρίς για τις περισσότερες ομάδες».



Για το αν η ΑΕΛ κινείται για τον Γκαλίτσιο, σχολίασε:

«Εγώ τον θέλω. Για μένα κάθε παίκτης που είναι από τη Λάρισα ανάβει το πράσινο φως. Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά. Τον έχω συναντήσει και έχουμε μιλήσει και είναι ένα εξαιρετικό παιδί».



Για το αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα, τόνισε:

«Υπάρχουν άλλες δύο αποχωρήσεις . Ο Τικό έχι τραγική συμπεριφορά απέναντί μας και μπορεί και να κληθεί και σε απολογία. Ενώ όλοι οι γιατροί λένε ότι είναι εντάξει, αυτός ήρθε και κάνει διακοπές. Ο Βαρέλα είναι μια άλλη περίπτωση, το παιδί αυτό μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και αυτός θέλει να παίζει».



Για την προετοιμασία της ομάδας, σχολίασε:

«Κλείσαμε την προετοιμασία στο Καρπενήσι και στο ξενοδοχείο που ήταν το γούρικο του πρωταθλήματος».







Πηγή: www.sport24.gr









































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια