ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Οι Τρικαλινοί κατέκλυσαν την Ελληνική Τηλεόραση και τα talent shows ! (ΦΩΤΟ)

Οι Τρικαλινοί κατέκλυσαν την Ελληνική Τηλεόραση και τα talent shows ! (ΦΩΤΟ)


Οι Τρικαλινοί έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση - Πρόσωπα που συμμετείχαν σε show κι εκπομπές και σχολιάστηκαν


Δεν υπάρχει show και τηλεοπτική εκπομπή που να μην περιλαμβάνει θέμα και πρόσωπα των Τρικάλων… Οι Τρικαλινοί έχουν κατακλύσει την… ελληνική τηλεόραση και κερδίζουν τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα του κοινού, ενώ ακόμη κι όταν δεν συμβαίνει αυτό σίγουρα σχολιάζονται.




Σταυρίνα Φουντανοπούλου

Μία από τους Τρικαλινούς που είδαμε στην τηλεόραση είναι η Σταυρίνα Φουντανοπούλου. Η Σταυρίνα είναι Τρικαλινή, σπουδάζει φυσιοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχε για δεύτερη φορά στο τηλεοπτικό show x-factor. Η συμμετοχή της προκάλεσε δάκρυα και συγκίνηση για άλλη μία φορά καθώς το κορίτσι που εντυπωσίασε τους κριτές ενώ στην καρέκλα του chair challenge δεν κατάφερε να περάσει στο επόμενο στάδιο και να συνεχίσει στα live. Έτσι επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά το σκηνικό της πρώτης της συμμετοχής. Η ίδια απογοητευμένη αποχώρησε από το τηλεοπτικό show. Ήταν μία αξιοπρεπής παρουσία, ενώ η Σταυρίνα απέδειξε για άλλη μία φορά ότι, παρόλο που η τύχη δεν την ευνόησε για άλλη μία φορά, έχει τα εφόδια για να ακολουθήσει το όνειρό της και να πετύχει. Να σημειώσουμε ότι η Σταυρίνα Φουντανοπούλου είχε συμμετάσχει και πέρυσι στο show με τους On Air.






Γιάννης Διβάνης

Ο Τρικαλινός Γιάννης Διβάνης είναι ένας από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό So you think you can dance του ΑΝΤ1. Πρόκειται για το γιο της γνωστής δασκάλας χορού Όλγας Παππά. Η αγαπητή σε όλους Όλγα Παππά έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο. Ο γιος της της αφιέρωσε τη χορογραφία του και συγκίνησε το πανελλήνιο. Όσοι γνώριζαν την Όλγα καταλάβαμε ότι άφησε πίσω της έναν άξιο συνεχιστή της. Η χορογραφία του ήταν αφιερωμένη σε εκείνη καθώς τον στήριξε σε ότι έχει να κάνει με την αγάπη του στο χορό και καθώς ήταν και εκείνη επιτυχημένη επαγγελματίας χορεύτρια. Ήταν μάλιστα συμμαθήτρια του Πάνου Μεταξόπουλου και ο χορογράφος δεν άντεξε όταν είδε τον Γιάννη στην σκηνή και συγκινήθηκε.






Βίκυ Παπαθανασίου

Η παρουσία της 52χρονης Τρικαλινής Βίκυς Παπαθανασίου στο τηλεοπτικό talent show «so you think you can dance» είναι μία ακόμη από αυτές τις περιπτώσεις που συζητήθηκε και σχολιάστηκε. Επέλεξε να χορέψει έναν ποντιακό χορό που δυσκόλεψε ακόμη και τους επαγγελματίες χορευτές. Γεμάτη ζωντάνια και κέφι ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό. Στο πλευρό της ο σύζυγός της. Μαζί έδωσαν μία μοναδική παράσταση.






Τρικαλινή παρουσία και στη Γιουροβίζιον

Μια Τρικαλινή, η καλλιτέχνις Ευγενία Λιάκου με καταγωγή απο την Αύρα Καλαμπάκας, συμμετείχε στην ελληνική αποστολή για το διαγωνισμό τραγουδιού της EUROVISION στο Κίεβο. Η Ευγενία Λιάκου είναι πτυχιούχος δασκάλα φωνητικής και χορού, τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός. Ανήκει στην ομάδα υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στη Γιουροβίζιον και πλαισίωσε την Ντέμη στα φωνητικά στο τραγούδι This is love, το οποίο προκρίθηκε στον τελικό κι αποτέλεσε μία αξιοπρεπή παρουσία της Ελλάδας στο διαγωνισμό καταλαμβάνοντας τη 19η θέση.



Με καταγωγή από την Αύρα Καλαμπάκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, όπου έκανε μαθήματα πιάνου και ανώτερων θεωρητικών στο Ωδείο «Τασία Κασιώλα» και αποφοίτησε με πτυχίο Ειδικού Αρμονίας. Από το 2008 ζει στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο χορό και το τραγούδι. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και master classes στο μιούζικαλ και στην υποκριτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Stella Adler στη Νέα Υόρκη, a Arts Educational Schools London στο Λονδίνο). Εργάζεται ως τραγουδίστρια και περφόρμερ. Από το 2013 συμμετείχε στις περισσότερες παραγωγές μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων, ( West Side Story- Μέγαρο Μουσικής 2016, Sweet Charity – Θέατρο Badminton 2016, Nine – Θέατρο Πάνθεον 2015, Annie the Musical- Θέατρο Ακροπόλ 2014, «Δαίμονες» – Θέατρο Παλλάς 2013), μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες και σκηνοθέτες. Τον τελευταίο χρόνο είναι η βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος «The Swinging Cats» και μέλος του φωνητικού συνόλου «Fones».






Άσπα Τσίνα

Την Άσπα Τσίνα τη θυμόμαστε από το Fame Story και τους καβγάδες που είχε με την Κατερίνα Κούκα και συμπαίκτες της. Αρκετά χρόνια αργότερα, βρέθηκε και πάλι σε ριάλιτι παιχνίδι, αυτή τη φορά για να τραγουδήσει στη σκηνή του Super Star Academy. Όπου και πάλι έφερε τα πάνω κάτω… Η αλήθεια είναι πως το τετ α τετ της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν κάτι που αρκετοί περίμεναν, μετά της δηλώσεις της κ. Τσίνα σε περιοδικό. «Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του κυρίου με το κουστουμάκι δίπλα στην Άννα Βίσση;», είχε αναρωτηθεί χαρακτηριστικά. Η δήλωση αυτή δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε, η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει πως «στη θέση του Κωστόπουλου θα μπορούσε να είναι κάποιος θεατρολόγος, ένας σπουδαίος χορογράφος». Και οι νέες της δηλώσεις πάντως δεν έτυχαν ιδιαίτερα καλής αποδοχής από τον Πέτρο Κωστόπουλο, που την περισσότερη ώρα της συζήτησης είχε ένα μάλλον απαξιωτικό ύφος απέναντί της.
























Πηγή: http://trikalaview.gr


















































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια