ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης αγροτών του Δήμου Λαρισαίων για την ανάπτυξη της πρωτογενούς τομέα στην Κοιλάδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης αγροτών του Δήμου Λαρισαίων για την ανάπτυξη της πρωτογενούς τομέα στην Κοιλάδα



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κοιλάδα, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αξιοποίηση χρηματοδοτικών και αναπτυξιακών εργαλείων για την οργάνωση της Ελληνικής παραγωγής», που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τη GAIA Eπιχειρείν, για τους παραγωγούς του Δήμου.





Στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Κοιλάδας, έγινε ευρεία και αναλυτική ενημέρωση για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν οι φορείς της Αυτοδιοίκησης στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού τομέα.



Όπως τονιστηκε από τους αντιδημάρχους Θαν. Αδαμόπουλο και Παν. Νταή, η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων έχει στραμμένα το ενδιαφέρον της και ανθρώπους του πρωτογενούς τομέας με κεντρική στόχευση την παραμονή τους στα χωριά και στη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητά τους.






«Εχει τονιστεί πολλές φορές ότι Δήμος δεν είναι μόνο δρόμοι και λακκούβες, πάνω απ΄ όλα είναι οι άνθρωποι. Για αυτό απαιτείται η υλοποίηση δράσεων για την κοινωνική συνοχή. Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την ενημέρωση των παραγωγών του Δήμου μας για μια σειρά ζητημάτων που τους αφορούν», τόνισαν χαρακτηριστικά τα στελέχη της δημοτικής αρχής.



























Γράφει για την larisacitynews.gr




















































































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια