ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Πασαρέλα το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Τι φόρεσαν οι διάσημες και ποιες εμφανίσεις έκαναν εντύπωση (ΦΩΤΟ)

Πασαρέλα το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Τι φόρεσαν οι διάσημες και ποιες εμφανίσεις έκαναν εντύπωση (ΦΩΤΟ)


Τα ντεκολτέ τους και τα υπέροχα φορέματά τους μαγνήτισαν τα βλέμματα - Robin Wright, Petra Nemcova και Susan Sarandon έλαμψαν και πάλι


Την Πέμπτη το φεστιβάλ των Καννών ήταν η χαρά του φωτογράφου, καθώς στην Κρουαζέτ βρέθηκαν διάσημες καλλονές που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες. 



Στο «κόκκινο χαλί» της ταινίας «Nelyubov» (Loveless) του Ρώσου Andrey Zvyagintsev περπάτησαν μεταξύ άλλων οι Robin Wright, Adriana Lima, Emily Ratajkowski, Petra Nemcova και Susan Sarandon.

 
 

Η Adriana Lima








Η Bella Hadid, που χθες συζητήθηκε για την τουαλέτα που φόρεσε, δεν ήταν στην χθεσινή προβολή, αλλά η Emily Ratajkowski την αντικατέστησε επάξια κερδίζοντας τον τίτλο της πιο αποκαλυπτικής εμφάνισης. 

 





Η Uma Thurman, απέδειξε για ακόμη μία φορά πως διατηρεί αναλλοίωτη τη γοητεία της και την κομψή και καλαίσθητη παρουσία της. 





Η Robin Wright





Η Petra Nemcova 







Η Susan Sarandon




Κατά τα λοιπά, στον κατάλογο του διαγωνιστικού τμήματος βρίσκουμε τους Μίκαελ Χάνεκε, ο οποίος στοχεύει σε ένα ανεπανάληπτο 3 στα 3, τον Γιώργο Λάνθιμο, τους Τοντ Χέινς («Κάρολ»), Μισέλ Χαζαναβίσιους («The Artist»), Φατίχ Ακίν, Νόα Μπάουμπαχ («Frances Ha») και Αντρέι Ζβιαγκίνσεφ («Λεβιάθαν»). 



Εκτός αυτού, μετά και τις περυσινές αντιδράσεις, οι Κάννες θα έχουν αυτήν τη φορά έντονο γυναικείο χρώμα, με νέες ταινίες από τις Ναομί Καγουασέ («Γλυκό φασόλι»), Σοφία Κόπολα και Λιν Ράμσι («Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν»). Οι δύο τελευταίες, μάλιστα, συγκαταλέγονται μεταξύ των φαβορί για την κορυφή του διαγωνιστικού.



Ενα άλλο στοιχείο του φετινού φεστιβάλ είναι η συνέχεια που δίνεται στην αναγνώριση της εκπληκτικής τηλεοπτικής παραγωγής των τελευταίων ετών. Στο πλαίσιο αυτής, οι θεατές στις Κάννες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν γεύση από τους πολυαναμενόμενους νέους κύκλους των «Τwin Peaks» (Ντέιβιντ Λιντς) και «Top of the Lake» (Τζέιν Κάμπιον). Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι δημιουργοί των δύο εξαιρετικών σειρών έχουν τιμηθεί στο παρελθόν με τον Χρυσό Φοίνικα.














Πηγή: www.protothema.gr









































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια