ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ποια ομάδα κερδίζει στο σημερινό Survivor και ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι - Όλο το παρασκήνιο (VIDEO)

Ποια ομάδα κερδίζει στο σημερινό Survivor και ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι - Όλο το παρασκήνιο (VIDEO)



Στην τελική του ευθεία έχει μπει πλέον το Survivor και ύστερα από δύο βδομάδες και την απομάκρυνση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου έχουμε και τη νέα αποχώρηση που θα κριθεί μεταξύ του Μπο και του Κοκκινάκη από τους Διασήμους!



Ως γνωστόν, οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία στο χθεσινό αγώνισμα, σε ένα πραγματικά ντέρμπι που κρίθηκε κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο με σκορ 10-9! Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ μικρή, αφού κρίθηκε στον πόντο.


Η «μπλε» ομάδα κατάφερε να κάνει το 10-9 και να πάρει το πολυτιμότερο έπαθλο της ασυλίας, με τον Αναγνωστόπουλο και τη Σάρα να δίνουν τη νίκη στην ομάδα τους , κάτι που μας είχε αποκαλύψει για ακόμα μια φορά το Athensmagazine.gr με την 100% επιβεβαιωμένη διαρροή.



Φυσικά, οι πανηγυρισμοί δεν έλειψαν από την ομάδα, αφού τελευταία κάνουν νίκες και απολαμβάνουν τα έπαθλα! Τώρα, οι Διάσημοι θα παίξουν για την ατομική ασυλία, όπου στη συνέχεια θα αναγκαστούν να βγάλουν δύο άτομα προς αποχώρηση, τα οποία είναι ο Μπο και ο Κοκκινάκης!



Δείτε το σχετικό απόσπασμα:







Μετά την χαμένη ασυλία οι Διάσημοι ήρθαν στην δύσκολη θέση να επιλέξουν ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση! Και γιατί δύο; Διότι πλέον την ατομική ασυλία την κερδίζει ένας και όχι δύο, όπως ήταν πρόσφατα! Νικητής ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος έδωσε υποψήφιο τον Μπο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είχαν δώσει ως πρώτο αρχικά υποψήφιο τον Κώστα Κοκκινάκη!



Ο Κώστας Κοκκινάκης, όπως είπε παραμένει ήρεμος και πως θα τον κρίνει το κοινό, ενώ ο Μπο αναφέρθηκε στον κόσμο που παρακολουθεί το Survivor, εδώ και τέσσερις μήνες, λέγοντας πως «Ο κόσμος θα κάνει άλλη μια φορά το σωστό!»



Δείτε τα πρώτα λόγια των παικτών στο σχετικό απόσπασμα:







ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR


Πάμε όμως στο ζουμί! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης, δηλαδή είναι εκείνος που θα αποχαιρετίσει την Τετάρτη τον Άγιο Δομίνικο! Αυτό σημαίνει ότι ο Μπο παραμένει δυναμικά στο παιχνίδι! Ο πολίστας δεν κατάφερε να εξολοθρεύσει το φανκλαμπ του ράπερ… Αυτό σημαίνει ότι οι «Διάσημοι» θα αναγκαστούν να μαγειρεύουν μόνοι τους από εδώ και πέρα…







ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΦΑΓΗΤΟΥ;


Για να περάσουμε πλέον στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν την δική τους μάχη με μοναδικό στόχο το σημερινό έπαθλο φαγητού! Στο σημερινό αγώνισμα ξεκάθαρο φαβορί είναι οι... Διάσημοι! Το αγώνισμα είναι καθαρά δύναμης και στόχου και η εμπειρία μας από το Survivor μας έχει διδάξει πως όταν έχουμε αγώνα δύναμης οι Διάσημοι δεν παίζονται! Προσοχή δεν πρόκειται για κάποια διαρροή ή πληροφορία, απλά καθαρά συμπέρασμα από τα πλάνα που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ!



Δείτε εικόνες από το αγώνισμα:










Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:































Πηγή: ww.athensmagazine.gr














































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια