ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

«Σκοτώνονται» Καρβέλας - Φουρθιώτης χάρην της τηλεθέασης στο Star Academy: "Είσαι δικτάτορας - Κόψτε του το μικρόφωνο" (VIDEO)

«Σκοτώνονται» Καρβέλας - Φουρθιώτης χάρην της τηλεθέασης στο Star Academy: "Είσαι δικτάτορας - Κόψτε του το μικρόφωνο"



Άγριος καβγάς των δύο στο live του Star AcademyΈναν ακόμα «καβγά» μεταξύ του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη και του κριτή Νίκου Καρβέλα παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές του Star Academy live.


«Είναι η δεύτερη φορά, συνεχόμενη, που δεν μου απευθύνεις τον λόγο», ξεκίνησε τις βολές ο κ. Καρβέλας, με τον Μένιο Φουρθιώτη να απαντά: «Αυτά τα οποία λέμε στον αέρα δεν αφορούν το τηλεοπτικό κοινό».



Ο Καρβέλας όμως συνέχισε να μιλάει ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης επέμενε: «Δεν θα μου ορίσετε εσείς τους κανόνες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι». «Κατάλαβες τι σου λέω», συνέχισε ο μουσικοσυνθέτης, με τον παρουσιαστεί να τον προειδοποιεί ότι αν συνεχίσει να μιλάει θα του κλείσει το μικρόφωνο.



«Η δικτατορία σας τελείωσε;» ρώτησε ειρωνικά ο Καρβέλας όταν πήρε το λόγο για να λάβει την εξίσου ειρωνική απάντηση: «Κύριε Καρβέλα, αυτός είναι ο κανονισμός του Star Academy, αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε κ. Καρβέλα».




Δείτε το video....



























Πηγή: www.protothema.gr














































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια