ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Survivor: Ο Ντάνος καρφώνει την Βαλαβάνη... «Είναι εκείνη που στη συμβίωση βοηθά λιγότερο από όλους» (VIDEO)

Survivor: Ο Ντάνος καρφώνει την Βαλαβάνη... «Είναι εκείνη που στη συμβίωση βοηθά λιγότερο από όλους» (VIDEO)




Όπως συνηθίζεται έπειτα από κάθε συμβούλιο, η ατμόσφαιρα στην ομάδα των «Διάσημων» είναι ηλεκτρισμένη



Η κάλπη στο χθεσινό συμβούλιο των «Διάσημων» στο «Survivor» έδειξε τον Κώστα Κοκκινάκη, την ήρεμη δύναμη της παραλίας, που θεωρείται όμως, από τους πιο αδύναμους παίκτες στα αγωνίσματα. Ο Γιώργος Χρανιώτης που φορούσε το κολιέ της προσωπικής ασυλίας, έθεσε στη διαδικασία για αποχώρηση τον Bo, κρίνοντας ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης μετά τον Κοκκινάκη.



Παρά το γεγονός ότι ο ράπερ και συνθέτης έχει σημείωσει «άλματα» σε ό,τι αφορά την απόδοση του στα αγωνίσματα, τελικά δεν γλίτωσε την υποψηφιότητα για αποχώρηση.



Όπως συνηθίζεται έπειτα από κάθε συμβούλιο, η ατμόσφαιρα στην ομάδα των «Διάσημων» είναι ηλεκτρισμένη. Ο Bo ακούγεται να λέει: «Ναι μεν θα ψηφίζουμε αγωνιστικά, αλλά θα πρέπει να δούμε και άλλα πράγματα. Τι συνεισφέρει σαν άτομο στην παραλία μας». Και προσθέτει: «Όταν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι θα πέσουν οι μάσκες. Θα δούμε πράγματα που δεν τα περίμενουμε!».



Ο Ντάνος «καρφώνει» τη Βαλαβάνη. «Η Βαλαβάνη είναι εκείνη που βοηθά λιγότερο στη συμβίωση στην παραλία μας», λέει ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι στην κάμερα του «Survivor».





Δείτε το trailer:


























Πηγή: www.protothema.gr


































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια