ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει το νέο βίντεο κλιπ της Katy Perry με θέμα τον... κανιβαλισμό ! (VIDEO)

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει το νέο βίντεο κλιπ της Katy Perry με θέμα τον... κανιβαλισμό ! (VIDEO)



Υποτίθεται ότι έχει να κάνει με τη σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών...



Η Katy Perry δεν είναι μια συμβατική τραγουδίστρια. Όπως πολλές pop star της γενιάς της, της αρέσει να προκαλεί και αυτή η τάση της έχει βοηθήσει πολύ την καριέρα της, κρατώντας την πάντα στην επικαιρότητα. 



Ωστόσο, το τελευταίο βίντεο κλιπ της για το τραγούδι της Bon Appetit, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, έχει συγκεντρώσει μάλλον αρνητικά σχόλια, με αρκετούς χρήστες του Ίντερνετ να το χαρακτηρίζουν online κακόγουστο, ανατριχιαστικό και... σιχαμένο. 



Ο λόγος; Από την αρχή μέχρι το τέλος περιλαμβάνει πλάνα που παραπέμπουν σε κανιβαλισμό, με την ίδια την τραγουδίστρια να παραδίδει τη σάρκα της για να την ζυμώσουν, να τη μαρινάρουν και να τη μαγειρέψουν σεφ, προτού οι ίδια καταναλώσει με τη σειρά της τα δικά της θύματα, μέσα σε μια... πίτα. 



Σύμφωνα με την ίδια την τραγουδίστρια, το «νόημα» του τραγουδιού και του κλιπ έχει να κάνει με την σεξουαλική απελευθέρωση τω γυναικών, ωστόσο πολλοί φαν της τραγουδίστριας μάλλον απέτυχαν να δουν τον συμβολισμό, με αποτέλεσμα να εκφράζουν την απογοήτευση και την... απορία τους σε εκατοντάδες σχόλια.



Δείτε το videoclip...























Πηγή: www.protothema.gr




























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια