ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Τέσσερις συλλήψεις Σάββατο βράδυ σε Swingers Club στον Πειραιά για Διευκόλυνση Ακολασίας

Τέσσερις συλλήψεις Σάββατο βράδυ σε Swingers Club στον Πειραιά για Διευκόλυνση Ακολασίας



Διαπιστώθηκε ότι το μαγαζί διέθετε οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του.


Συνολικά 26 μανδύες και 191 μάσκες κάλυψης προσώπου ήταν ανάμεσα στα πράγματα που κατασχέθηκαν από την έφοδο της Αστυνομίας σε γνωστό swingers club του Πειραιά, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων, ένας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά και τρεις εργαζόμενοι στον εν λόγω κατάστημα, για στέρηση πιστοποιητικού υγείας. Σε βάρος τους συντάχθηκαν επίσης Εκθέσεις Αρχής για στέρηση άδειας εργασίας.



Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ το πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος ως χώρου ερωτικών συναντήσεων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο εσωτερικό του, όπου διαπιστώθηκε ότι διέθετε οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του. Επίσης, εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης.



Εκτός από τις μάσκες και τους μανδύες, οι Αρχές κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.684 ευρώ, μία κάμερα ασφαλείας, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
















Πηγή: www.vice.com
























































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια