ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Χρυσό μετάλλιο για τις Παγκορασίδες της ΑΕΛ - Χάλκινο για τις Παγκορασίδες του ΓΣΕ Ελασσόνας στο Βόλεϊ

Χρυσό μετάλλιο για τις Παγκορασίδες της ΑΕΛ - Χάλκινο για τις Παγκορασίδες του ΓΣΕ Ελασσόνας


Στον μικρό τελικό του final-4 Παγκορασίδων της Περιφέρειας, αγωνίστηκε ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,με αντίπαλο τον ΓΣ.ΝΙΚΑΙΑΣ, όπου επιβλήθηκε του αντιπάλου,σχετικά εύκολα με 3-0 σετ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017..



Ο σύλλογος της Ελασσόνας τα τελευταία χρόνια - 7 τουλάχιστον- βρίσκεται μέσα στις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Περιφέρειας και στα περισσότερα από αυτά, στέφεται με τα μετάλλια, με αποκορύφωμα των χρυσών μεταλλίων, των παγκορασίδων της χρονιάς 2015-2016 και των νεανίδων της χρονιάς 2016-017..



Ο δραστήριος σύλλογος της Ελασσόνας, επενδύει πολύ στις ακαδημίες του και στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του, καθώς με τη σωστή και προσεγμένη δουλειά που γίνεται, καταφέρνει να πρωταγωνιστεί στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας και συγχρόνως να δίνει το κίνητρο και τη ''φλόγα'' στις επόμενες αγωνιστικές γενεές που θα ακολουθήσουν!!



Οι Παγκορασίδες της ΑΕΛ, επικράτησαν απέναντι στο θεωρητικό φαβορί του Φιλαθλητικού με 3-1 σετ και κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο.




























Πηγή: http://www.radioelassona.gr












































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια