ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

10 μικρά πράγματα τα οποία αναπάντεχα βρίσκουν σέξι πάνω σου οι άντρες

10 μικρά πράγματα τα οποία αναπάντεχα βρίσκουν σέξι πάνω σου οι άντρες


«Και δηλαδή εσένα τώρα, σ’ αρέσει αυτή; Σιγά, τι έχει!», έχουμε βρεθεί όλες κάποτε να ρωτήσουμε τον καλό μας, που κοιτάζει με λάγνο βλέμμα κάποια (διάσημη ή μη) στην οποία εμείς, οι αφελείς, δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τίποτα σπουδαίο.



Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις κατακτήσει κάθε γνώση που αυτός ο κόσμος έχει να σου προσφέρει περί sexiness, γυρίζει ένας κάποιος και σου λέει ότι το πιο σέξι πράγμα πάνω σου είναι τα δάχτυλα των ποδιών σου. Όχι τα μάτια σου, όχι οι γάμπες σου, όχι το κόκκινο κραγιόν που χρυσοπλήρωσες ή το μαύρο στενό φουστάνι που διπλοχρυσοπλήρωσες. 


Τι βρίσκουν, τελικά, ελκυστικό οι άντρες στις γυναίκες; Τι κερδίζει; Το αβυσσαλέο μπούστο ή το σέξι σταυροπόδι; Τα κατακόκκινα χείλη ή τιράντα του σουτιέν που πέφτει κατά λάθος; Τα διχτυωτά καλσόν ή τα ανοιξιάτικα φουστανάκια; 


Αν επιλέξατε το β’, συγχαρητήρια. Είστε άντρας. Ή σκέφτεστε σαν άντρας. Ή τους ξέρετε πολύ καλά τους άντρες και μπράβο σας. Ρωτήσαμε φίλους, φίλους φίλων, γνωστούς, συζύγους, συναδέλφους, αδερφούς, κολλητούς και εραστές, κάναμε την έρευνά μας και καταλήξαμε: ιδού η λίστα με όσα (αναπάντεχα!) βρίσκουν σέξι οι άντρες πάνω μας. 



Τιράντα που πέφτει απ’ τον ώμο

Το 99,9% των αντρών που ερωτήθηκαν, συμφώνησε ότι οι τιράντες από μπλουζάκια η σουτιέν που πέφτουν κατά λάθος απ’ τον ώμο μας, αποπνέουν σεξουαλικότητα. Αντίστοιχα, οι μπλούζες που αφήνουν τον έναν ώμο μας γυμνό, σε κάποιες κινήσεις, προσδίδουν (λένε οι ειδικοί, όχι εμείς!) έξτρα πόντους ελκυστικότητας.




Τα γυαλιά μυωπίας είναι sexy (;)




Θα συμφωνήσει σχεδόν ο καθένας: τα γυαλιά μυωπίας (εντάξει, όχι αυτά του Ζάχου Χατζηφωτίου) στήνουν σκηνικό που (τους) θυμίζει κάτι από τη δασκάλα-απωθημένο-εφηβική φαντασίωση και κάτι από γραμματέα.




Το σημάδι απ’ το μαγιό

Αναζητείται ο άντρας που διαφωνεί –δίνεται αμοιβή. Κάθε φορά που μια γυναίκα μηχανεύεται ένα κάρο τρόπους για να αποφύγει το σημάδι απ’ το μαγιό, ένας άντρας κλαίει σε μια σκοτεινή γωνίτσα. 




Το να μιλάμε για το σώμα μας

«Αχ, έχει πρηστεί το στήθος μου» λες με το φυσικότερο ύφος του κόσμου (όταν η περίοδος σού κάνει αυτό το μικρό δώρο) ανυποψίαστη ως προβατάκι για τις σκέψεις που δημιουργεί η ατάκα σου στο μυαλό του αρσενικού συνομιλητή σου.




Ελιές σε διάφορα σημεία




Χαζή είναι η Μαντόνα ή νομίζετε ότι δεν ήξερε απ’ αυτά η Μέριλιν; Ακόμα κι αν εμείς τις αντιπαθούμε, οι άντρες απ’ ό,τι φάινεται, τις συμπαθούν. Ελιές πάνω απ’ το άνω χείλος, στο στήθος ή στην πλάτη, εκπέμπουν, λένε… ερωτόνια.




Μπλούζες και φορέματα με κουμπιά

Αν το έχετε ήδη εντοπίσει, εύγε! Οι υπόλοιπες, οι πιο απονήρευτες, μάθετε ότι μπλούζες, πουκαμισάκια και ανοιξιάτικα φουστανάκια με κουμπιά στο μπροστινό μέρος είναι για τα αγοράκια κόκκινο πανί.




Περί ποδολαγνείας και άλλων δαιμονίων




Είναι απορίας άξιο το πόσοι άντρες θέλγονται από τα πέλματα των γυναικών. Μην πάει ο νους σας σε υπερβολές και αλλόκοτα/ αμήχανα φετίχ: μιλάμε απλώς για τη θέα των γυμνών ποδιών. Ανά-ποδοι άνθρωποι –τι να πεις.




Τις κοκκινομάλλες

Πρέπει κάποτε κάποιος να κάνει μια έρευνα πάνω στο ερώτημα «Γιατί σε όλους τους άντρες αρέσουν οι κοκκινομάλλες;». Απαντήσεις απ’ αυτού δεν έχουμε, μπορούμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε, ότι η πύρινη χαίτη λειτουργεί διεγερτικά.




Κι όμως: Μακριές φούστες

Αν σας πει ότι δεν απολαμβάνει τη θέα ενός καλοσχηματισμένου ζευγαριού ποδιών, ψεύδεται και ντροπή του. Δεν εννοούμε ότι οι άντρες «ξενερώνουν» με τα μίνι, εννοούμε ότι η καρδούλα τους ίσως σκιρτάει λίγο παραπάνω με τις αέρινες, μακριές φούστες, που αφήνουν λίγο την γάμπα ή τον μηρό να φανεί σ’ ανύποπτο χρόνο.




Σέξι βλέμμα, φυσικότητα και ζεστό χαμόγελο

Η ποσότητα του make up που χρησιμοποιούμε πρέπει να είναι αντιστρόφως ανάλογη μ’ αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Ή, απλούστερα: στους περισσότερους άντρες οι έντονα βαμμένες γυναίκες μοιάζουν με κλόουν. Εφόσον, λοιπόν, δεν θέλετε να παίξετε Ινδιάνους και Καουμπόιδες, αφήστε κατά μέρος τον σοβά και τις μπογιές, χαμογελάστε ζεστά, κοιτάξτε κατάματα και γίνετε –έτσι απλά- ακαταμάχητη.












Πηγή: http://www.mama365.gr





















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια