ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αδάμ, Παληογιάννης και Παπαδόπουλος παρεμβαίνουν για τα σκουπίδια στη Λάρισα - Ζητούν την άμεση λήψη μέτρων

Αδάμ, Παληογιάννης και Παπαδόπουλος παρεμβαίνουν για τα σκουπίδια στη Λάρισα - Ζητούν την άμεση λήψη μέτρων



Σε κοινή παρέμβαση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη συσσώρευση απορριμμάτων προχώρησαν οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Αδάμ, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Λάρισας Δημήτρης Παληογιάννης και του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ζητώντας πρωτοβουλίες καθώς όπως υπογραμμίζουν «τίθεται πλέον σοβαρότατο θέμα δημόσιας υγείας».


Σε επιστολή προς τον δήμαρχο Λαρισαίων επισημαίνουν τα εξής:


«Ως Επιμελητήριο Λάρισας, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών νομού Λάρισας και Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας αναφορικά με το μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη συσσώρευση απορριμμάτων, τόσο στον κεντρικό ιστό της πόλης όσο και στις συνοικίες, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Είναι απολύτως κατανοητή η δυσχερής θέση των εργαζομένων της καθαριότητας καθώς και η ανάγκη του Δήμου Λαρισαίων για ύπαρξη μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού στον εν λόγω τομέα. Ωστόσο, με δεδομένες τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και οι οποίες αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ημέρες, σε συνδυασμό με τον συνεχώς αυξανόμενο όγκο απορριμμάτων, τίθεται πλέον σοβαρότατο θέμα δημόσιας υγείας.

Γι’ αυτό σας καλούμε να αναλάβετε άμεση πρωτοβουλία για την επίλυση του θέματος, προκειμένου να αποφύγουμε ως πόλη τα χειρότερα. Από την πλευρά μας δηλώνουμε την πρόθεσή μας να συνδράμουμε σε κάθε προσπάθεια που θα κινείται προς την κατεύθυνση της οριστικής επίλυσης του προβλήματος».




Σε δεύτερη επιστολή προς τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Θεσσαλίας αναφέρονται τα παρακάτω:


«Λόγω της συνεχιζόμενης απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων αλλά και εν όψη των ακραίων καιρικών συνθηκών που θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας, σας παρακαλούμε θερμά -στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας- να λάβετε κάθε απαραίτητο μέτρο για τη διατήρηση της Δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή μας Ενότητα».











Πηγή: www.larissanet.gr




























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια