ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ανώνυμος δωρητής συμπαραστάτης του Νοσοκομείου Βόλου

Ανώνυμος δωρητής συμπαραστάτης του Νοσοκομείου Βόλου



Τον τελευταίο χρόνο διέθεσε γι’ αυτό το σκοπό ποσό 300.000 €


Εναν μεγάλο συμπαραστάτη στον τομέα που, λόγω της κρίσης, «πονάει» το κράτος, βρήκε το Νοσοκομείο Βόλου στο πρόσωπο ανώνυμου δωρητή, που τον τελευταίο χρόνο διέθεσε γι’ αυτό το σκοπό ποσό 300.000 €, που ισοδυναμούν με δεύτερο ΕΣΠΑ!
Τελευταία του δωρεά ένας υπέρηχος γενικής χρήσης για τα εξωτερικά ιατρεία, τρία χόλντερ για την καρδιολογική κλινική και αναδευτήρες ζυγοί για το τμήμα Αιμοδοσίας.




Για δωρεά ενός δεύτερου ΕΣΠΑ έκανε λόγο ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός, που βλέπει να καλύπτονται από τον φίλο του Νοσοκομείου ανάγκες όλων των κλινικών. «Επειδή είχαν την χαρά και την τιμή να τον γνωρίσω προσωπικά, πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαιρετικού ήθους. Έρχεται και με συζήτηση μας ρωτά τι άλλο χρειαζόμαστε. Βλέπει ότι οι δωρεές του πιάνουν τόπο”, δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου.




Οι δωρεές ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο με την παροχή 10 τουλάχιστον οργάνων (μηχανολογικού εξοπλισμού) για όλα τα τμήματα. “Ο άνθρωπος ανάλογα με τα πόσα θέλει και μπορεί κάθε φορά δίνει. Αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για μας” δήλωσε ο κ. Δραμητινός.






Πηγή: www.magnesianews.gr




















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια