ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Απάλλαξε λόγω αμφιβολιών το δικαστήριο τον Τρικαλινό που κατηγορούνταν για το έλλειμα στα ταμεία πρώην Καποδιστριακού Δήμου

Απάλλαξε λόγω αμφιβολιών το δικαστήριο τον Τρικαλινό που κατηγορούνταν για το έλλειμα στα ταμεία πρώην Καποδιστριακού Δήμου



Λόγω αμφιβολιών απαλλάχθηκε χθες από το Δικαστήριο της Λάρισας Τρικαλινός υπάλληλος που κατηγορούνταν για το ταμειακό έλλειμα ύψους 167.000 ευρώ από πρώην Καποδιστριακό Δήμο του νομού Τρικάλων.



Η υπόθεση που εκδικάστηκε χθες στη Λάρισα, απάλλαξε το δικαστήριο τον υπάλληλο για το ταμειακό έλλειμμα που διαπιστώθηκε το 2007 από Ορκωτούς Λογιστές στον πρώην Δήμο Χασίων.


Η υπόθεση δικάστηκε χθες στην Λάρισα και παρ’ ότι ο Εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη , το Δικαστήριο έκρινε ότι υπήρχαν αμφιβολίες ως προς την ενοχή του κατηγορουμένου και τον έκρινε αθώο.


Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση ξεκινάει από το 2007 , όταν βρέθηκε στο ταμείο του Δήμου το μεγάλο αυτό έλλειμμα . Aρχικά οι κατηγορούμενοι ήταν τέσσερις αλλά οι τρείς είχαν απαλλαγεί με βούλευμα και έτσι στο ακροατήριο έφτασε να κατηγορείται ένας.


Η δίκη είχε αναβληθεί πολλές φορές και για την υπεράσπιση του κατηγορουμένου είχε οριστεί δικηγόρος από το Δικαστήριο.






Πηγή: www.trikaladay.gr

































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια