ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ασυνείδητοι στη Λάρισα "πότισαν" χόρτα με οξύ για να εξοντώσουν αδέσποτα !

Ασυνείδητοι στη Λάρισα "πότισαν" χόρτα με οξύ για να εξοντώσουν αδέσποτα !



Σε νέα αποτρόπαια πράξη προχώρησαν τα τελευταία 24ωρα ανθρωπόμορφα κτήνη στη Λάρισα που επιδίδονται στη θανάτωση αδέσποτων ζώων, καθώς νέο περιστατικό καταγράφηκε στη συνοικία Φιλιππούπολη, με τους υπάνθρωπους να ξεπερνούν τον εαυτό τους χρησιμοποιώντας οξύ!



Σύμφωνα με πληροφορίες οι ασυνείδητοι «πότισαν» με οξύ τα χόρτα στην οδό Θεοπόμπου, ανάμεσα στις οδούς Χατζημιχάλη και Καρδή, όπου καθημερινά κινούνται Λαρισαίοι με τα κατοικίδια τους αλλά και παίζουν μικρά παιδιά, με προφανή στόχο την εξόντωση των ζώων.



Ήδη ένα δεσποζόμενο ζώο κατέληξε στον κτηνίατρο δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν τον κίνδυνο με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ό,τι και να γράψουμε για τους «άρρωστους» είναι λίγο, με τους αρμόδιους να καλούνται να εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την παραπομπή των αδίστακτων στη δικαιοσύνη, ενώ και οι πολίτες οφείλουν να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά δίνοντας παράλληλα και τη δική τους «μάχη» με τους ανεύθυνους που επιμένουν να γεμίζουν με αδέσποτα την πόλη.





Πηγή: www.paidis.com (Ειρήνη Παπουτσή)



















































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια