ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Σεμινάριο με θέμα "Ανάπτυξη Κοινωνικών-Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στον Χώρο των Επιχειρήσεων" στο Επιμελητήριο Λάρισας

Σεμινάριο με θέμα "Ανάπτυξη Κοινωνικών-Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στον Χώρο των Επιχειρήσεων" στο Επιμελητήριο Λάρισας



Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την T.D. Semina, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του για το 2017 προκειμένου να συμβάλλει στoν σχεδιασμό και αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων μελών του διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 3 ωρών στις 20-6-2017 (19.00-22:00) στον 2o όροφο του Επιμελητηρίου με θέμα «Ανάπτυξη κοινωνικών-επαγγελματικών δεξιοτήτων στον χώρο των επιχειρήσεων». Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Κοινωνιολόγος-Σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Κα Διονυσία Τριπολίτου.


Στο σημερινό ανταγωνιστικό και πολύπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον, πρωταρχικός στόχος κάθε επιχείρησης είναι ο σχεδιασμός αλλά και η αύξηση της παραγωγικότητας. Ένας από τους τρόπους για την επίτευξη του πιο πάνω στόχου είναι ταυτόχρονα η δημιουργία του οράματος κάθε επιχείρησης, η αποτελεσματική διαχείριση της ομάδας εργασίας καθώς και, η αύξηση των πωλήσεων.


Η ανάπτυξη της επιχείρησης εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από την ποιότητα της προσφοράς υπηρεσίας και από την επιμόρφωση των στελεχών που έρχονται σε άμεση ή έμμεση επικοινωνία με τους εργαζόμενους και τους πελάτες.


Οι διαφαινόμενες εργασιακές ανακατατάξεις, η συνεχιζόμενη οικονομική επιβάρυνση των επιχειρήσεων δημιουργεί ευλόγως μια σύγχυση ανάμεσα στην επιδιωκόμενη επιβίωση-σταθεροποίηση των, και την συνεργασία τους με τους εργαζόμενους. Εξαιτίας αυτής της συγκυρίας το ανθρώπινο δυναμικό νιώθει αβέβαιο, με αποτέλεσμα να αναχαιτίζεται η δυναμική των εργασιακών τους δεξιοτήτων.


Ο ανθρώπινος παράγοντας φαίνεται να είναι όλο και λιγότερο σπουδαίος. Ωστόσο η αβρότητα και η ευνοϊκή μεταχείριση μπορούν να επιβεβαιώσουν την προσωπική του αξιοπρέπεια και την ατομική του αξία. Η μεταχείριση που μεταβιβάζει θερμότητα και ενδιαφέρον, μόνον θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.


Οι επιμέρους στόχοι:
  • Η καλλιέργεια επιχειρηματικής αντίληψης
  • Η ανάπτυξη ικανότητας μάθησης και η αναζήτηση νέων γνώσεων.
  • Η προσαρμογή στις κοινωνικές αλλαγές στο πεδίο της απασχόληση αλλά και της προσωπικής ζωής.


Γι’ αυτόν τον λόγο, θέλουμε να κάνουμε ένα χρήσιμο βήμα στην προσέγγιση των προβλημάτων που κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει καθημερινά σε ό,τι αφορά την επαγγελματική του επένδυση, την ενδυνάμωση της προσωπικότητας του και την επικοινωνία του με τους άλλους στο επιχειρησιακό περιβάλλον.


Απευθύνεται κυρίως στους επιχειρηματίες, στα στελέχη τους, στο ανθρώπινο δυναμικό τους, καθώς και σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν στέρεες βάσεις για την δημιουργία ενός επαγγέλματος.



Η θεματολογία:
  • Ανάπτυξη της αυτό-βελτίωσης.
  • Ανάπτυξη των κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων στις πωλήσεις.
  • Διαχείριση εργασιακού άγχους.
  • Διαχείριση ομάδας: Ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος-επικοινωνία



Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο e-mail του Επιμελητηρίου info@larissa-chamber.gr




ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ






























Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια