ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Δεν έδωσε το κύπελλο η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ομάδα του 2007 κατά την εκδήλωση τιμής χθες στον ΜΥΛΟΣ 1927

Δεν έδωσε το κύπελλο η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ομάδα του 2007 κατά την εκδήλωση τιμής χθες στον ΜΥΛΟΣ 1927



Το κύπελλο δεν είναι ένα τσίγκινο αντικείμενο. 


Η ρήση ανήκει στον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Αντώνη Τσαγκάλη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης προς τιμήν της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2007. Ο κ. Τσαγκάλης ξεκίνησε με τον τρόπο αυτό την ομιλία του, με αφορμή την απουσία της... ίδιας της κούπας από την εκδήλωση. Παρότι υπήρχε συμφωνία, η ΠΑΕ αρνήθηκε να παραδώσει το τρόπαιο για την εκδήλωση που έγινε στον πολυχώρο «Μύλος 1927» στη Λάρισα.


«Η στιγμή εκείνη παραμένει στις καρδιές μας για να μας θυμίζει τον τρόπο που το κατακτήσαμε και γιατί είμαστε διαφορετικοί», 


πρόσθεσε ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας δίνοντας το σύνθημα να αρχίσουν οι βραβεύσεις. Απο πλευράς παικτών, το «παρών» έδωσαν οι Κοτσόλης, Κηπουρός, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βάλλας, Νταμπίζας, Γκαλίτσιος, Πούτας, Χατζηλιόντας και Ζιάγκας. Δίπλα τους ο προπονητής τους Γιώργος Δώνης με τους συνεργάτες του Αγγελίνα και Γεωργίτσα, ο Κώστας Κωνστάντος και φυσικά ο άνθρωπος που έκανε την ΑΕΛ ξανά πρωταγωνίστρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πρώην πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης.


«Βλέποντας τους μικρούς εδώ, βλέπω μελλοντικούς Κυπελλούχους της ΑΕΛ. Και το πιστεύω πως θα το ζήσουν. Δεν είναι δυνατόν μία κατάκτηση να συνδέεται με πρόσωπα. Η ΑΕΛ κατέκτησε το Κύπελλο, όχι εμείς που ήμασταν απλά στον θίασο.

Ήμασταν περισσότεροι και πιο φωνάζαμε με όλοι μας την ψυχή. Και πέρα από την άλλη... χάρη του να σηκώνεις το Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό δείχνει το πόσο κοντά ήταν ο κόσμος στην ομάδα. Φίλαθλοι μεγάλης ηλικίας που δεν είχαν ξαναρθεί στο γήπεδο, μικρά παιδιά, άτομα που δεν πάτησαν το πόδι τους σε άλλο αγώνα πέρα από αυτόν αγκάλιασαν όλη την προσπάθεια. Όλοι μαζί. Παίκτες, προπονητής, στελέχη. Όλοι με πίστη στο πλάνο και τον στόχο, με εμφανή το ελληνικό στοιχείο και ομόνοια» 

ήταν τα λόγια του Κ. Πηλαδάκη.


Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο οποίος δήλωσε: 

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί μας κάνανε περήφανους. Μας κάνατε να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Ο κόσμος θυμάται αυτούς τους ανθρώπους με ιδιαίτερη αγάπη και το κίνητρο που δώσατε στα μικρά παιδιά για να συνεχίσουν να είναι ΑΕΛ ήταν μεγάλο. Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μία ομάδα πρότυπο και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έκανε ένα γήπεδο όταν δεν μπορούσε άλλη ομάδα στην Ελλάδα να το κάνει. Ένα γήπεδο στολίδι. Όλα τα άλλα περισσεύουν. Ο κόσμος έζησε μεγάλες στιγμές μαζί σας και δώσατε σε όλους μας χαρά».













Πηγή: www.praktoreio-sport.gr










































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια