ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ένα διαφορετικό αγώνισμα και έπαθλο σήμερα στο Survivor - Ποια ομάδα πρόκειται να κερδίσει; (VIDEO)

Ένα διαφορετικό αγώνισμα και έπαθλο σήμερα στο Survivor - Ποια ομάδα πρόκειται να κερδίσει; (VIDEO)



Τo παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρίσκεται σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία του καθώς έχει πάρει την τελική ευθεία. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η ομάδα των Διάσημων δεν κέρδισε το έπαθλο της ασυλίας και… από τρεις έμειναν δυο με μια ανατρεπτική αποχώρηση!



Όπως γνωρίζουμε όλοι η 24ωρη ψηφοφορία του κοινού έχει ήδη διαμορφώσει την λίστα των 9 , αλλά ανατροπές μπορούν να συμβούν καθώς μια ατομική ασυλία, όπως αυτή που κέρδισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπορεί να βγάλει εκτός έναν παίκτη που βρίσκεται πιο ψηλά σύμφωνα με την ψηφοφορία, βλέπε Γιώργο Χρανιώτη.



Η αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη έριξε πολύ την ψυχολογία της ομάδα και έφερε μαζί της… δυσκολίες! Συγκεκριμένα, η ψυχολογία του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν είναι στα καλύτερά της καθώς η απουσία του καλύτερού του φίλου είναι αισθητή και τον έχει προβληματίσει αρκετά το γεγονός πως θα είναι ένας εναντίον 4…



Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αναγκασμένος να παίζει σε κάθε αγώνισμα με κάθε έναν παίκτη από την ομάδα των Μαχητών, κάτι που ίσως του κοστίζει αρκετά καθώς όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι αντοχές του δεν θα είναι ίδιες και η κούραση μπορεί και να τον καταβάλει.



Το επεισόδιο της Κυριακής προβλέπεται ανατρεπτικό και άκρως συνταρακτικό καθώς η ψυχολογία τόσο του Ντάνου όσο και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι αρκετά πεσμένη και οι παίκτες φαίνονται αγχωμένοι που πρέπει να αναμετρηθούν με 5 άτομα από την αντίπαλη ομάδα. Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής από την μάχη αυτή;



Το αγώνισμα της Κυριακής είναι ένα από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα που έχουν κληθεί οι παίκτες να φέρουν εις πέρας έως τώρα.



Απαιτεί δύναμη, ισορροπία και αντοχή και έχει ακόμη μια δυσκολία καθώς θα διαδραματιστεί το βράδυ, κάτι που ως τώρα δεν έχει συμβεί ποτέ μιας και τα αγωνίσματα λάμβαναν χώρα το πρωί ή το μεσημέρι.



Το έπαθλο, δε, θα είναι μια τεράστια έκπληξη για όλους και θα τους δώσει ένα παραπάνω έναυσμα να παλέψουν περισσότερο για να καταφέρουν να το αποκτήσουν καθώς και οι δυο ομάδες γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι πλέον η νίκη ενός επάθλου στο συγκεκριμένο σημείο που έχει φτάσει το παιχνίδι, είτε αυτό είναι έπαθλο φαγητού, είτε έπαθλο ασυλίας, γράφει το youweekly.gr.




Ποιος θα βγει νικητής άραγε από την μάχη αυτή;

H ιστορία στα αγωνίσματα της δύναμης και της αντοχής έχει δείξει πως κλείνει περισσότερο υπέρ της ομάδας των Διάσημων αλλά το ότι παίζουν πλέον 2 εναντίον 5 μπορεί να φέρει ανατροπές τις τελευταίας στιγμής και να αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα!



Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Καμία ατομική ασυλία δεν επρόκειτο να τον διώξει καθώς αν χάσουν σε αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι βγαίνουν αυτόματα στην κρίση του κοινού, δηλαδή στα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας, τα οποία έχουν αναδείξει τον Ντάνο ως τον μεγάλο νικητή καθώς είναι πρώτος στην προτίμηση όλων! Βέβαια, ο Αγγελόπουλος μπορεί να μην πάει πουθενά αλλά ένα ακόμη μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού, δυστυχώς, με μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, θα μαζέψει τα πράγματά του από τον Άγιο Δομίνικο και θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες τους…




















Πηγή: http://www.tilegrafima.gr
























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια