ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Φριχτό έγκλημα 91χρονης γυναίκας στα Βούναινα Λάρισας

Φριχτό έγκλημα 91χρονης στα Βούναινα Λάρισας


Δολοφονημένη βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της στα Βούναινα.


Συγκλονισμένη είναι από το νωρίς σήμερα το μεσημέρι η μικρή κοινωνία στα Βούναινα από το άγριο φονικό της 91χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα αδίστακτων αγνώστων, οι οποίοι την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μέσα στο ίδιο της το σπίτι.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την αναζητούσαν οι γείτονες, αλλά την εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας νεκρή στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, οι υποψίες «γεννήθηκαν» όταν η ηλικιωμένη γυναίκα (ηλικίας 91 ετών) δεν βγήκε σήμερα το πρωί να πάρει ψωμί και οι συγχωριανοί της ανησύχησαν.


Πήγαν στο σπίτι της και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία, που βρήκε την άτυχη γυναίκα νεκρή και το σπίτι ανάστατο, και όλα δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες εισήλθαν για να ληστέψουν και στη συνέχεια για άγνωστους λόγους δολοφόνησαν την ηλικιωμένη γυναίκα.


Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος, δεμένη σε μία καρέκλα και ενδέχεται να ξυλοκοπήθηκε από τον ή τους δράστες. Το σπίτι της βρίσκεται στην άκρη του χωριού και είναι ο βασικός λόγος που δεν έγινε αντιληπτό από συγχωριανούς της το συμβάν.


Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και η ιατροδικαστής κα Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία εκτός από την αιτία θανάτου, αναζητά και την ώρα του μοιραίου.





Ρουμπίνη Λεοντή: «Την σκότωσαν με βάναυσο τρόπο»



Η κα Λεονταρή αναφέρει ότι οι δράστες έδεσαν την γυναίκα σε καρέκλα και την ακινητοποίησαν. Στην συνέχεια την χτύπησαν με μανία στο κεφάλι προκαλώντας προφανώς το θάνατό της. “Είχε κατάγματα κρανίου. Το έγκλημα έγινε από τις απογευματινές εως και τις βραδινές ώρες χθες”, τόνισε στις δηλώσεις της η ιατροδικαστής.



Η Ρουμπίνη Λεονταρή με τα λεγόμενά της επιβεβαιώνει και πληροφορίες κατοίκων ότι χθες το απόγευμα είδαν την ηλικιωμένη και της μίλησαν.





Πηγή: www.larissanet.gr











































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια