ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλμπι Άλλα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλμπι Άλλα


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 3 χρόνια του έλληνα διεθνούς με την εθνική ανδρών της Αλβανίας Άλμπι Άλλα.


Ο Άλλα είναι 24 ετών, αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, έχει ύψος 1,88 και τα δύο τελευταία χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα Αλβανίας με την Σκερντεμπέου το 2015-16 και με την Kucesi το 2016-17, έχοντας με την τελευταία 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και όλες τις συμμετοχές του Κυπέλλου. Με την Kucesi κατέκτησε επίσης και το Super Cup Αλβανίας.


Αποτέλεσμα των εξαιρετικών του εμφανίσεων και της κατακτήσεων των τίτλων ήταν να κληθεί στην Εθνική Αλβανίας το 2017, τόσο στο παιχνίδι για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου με την Ιταλία, όπου δεν συμμετείχε στην αρχική εντεκάδα, αλλά και στο φιλικό παιχνίδι με τη Βοσνία προ διμήνου, όπου και αγωνίστηκε ως βασικός.


Ο Άλλα είναι Έλληνας, αφού η οικογένεια του ήρθε από την Αλβανία όταν ήταν 3 ετών κι έχει παρακολουθήσει το δημοτικό σχολείο, το γυμνάσιο μαι το λύκειο στο Ηράκλειο της Κρήτης και η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν ο Εργοτέλης, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο όταν ήταν 18 ετών και αγωνίζοταν στην Super League και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Φωκικό οπου είχε 40 παιχνίδια στη Football League και την επόμενη χρονιά στην Παναχαϊκή όπου αγωνίστηκε 38 αγώνες, την χρονιά που η Παναχαϊκή κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Football League πίσω από την ΑΕΚ. 


Επέστρεψε στον Εργοτέλη με τον οποίο αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια εώς την ημέρα της διαλύσεως του την περίοδο 2015-16, την ίδια χρονιά που η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Super League, και στη συνέχεια πήγε στην Σκεντερμπέου.















Πηγή: www.aelfc.gr





















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια