ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Καταγγελία SOS της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor! (ΦΩΤΟ)

Καταγγελία SOS της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor! (ΦΩΤΟ)



Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου ξεσπά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor προσπαθεί με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μιλά για τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται το όνομά της στο ίντερνετ και τα social media.



"SOS SOS SOS Αυτό το προφίλ δεν είναι δικό μου! Δεν το διαχειρίζομαι εγώ και σαφώς δεν με αντιπροσωπεύει όπως και πολλά αλλά! Ακόμα και αν λέει "fan page" ο διαχειριστής με έχει κάνει μπλοκ με σκοπό να παριστάνει εμένα σαν πρόσωπο αυτό καθαυτό και ότι το διαχειρίζομαι και καλά εγώ! Όποιος επικοινωνεί μαζί του, ή σχολιάζει ή δέχεται απάντηση δεν τη λαμβάνει από εμένα! Σας ευχαριστώ πολύ! Με πολύ αγάπη και σεβασμό προς τα πρόσωπα σας. Το δικό μου προφίλ είναι αυτό εδώ! Και μόνο αυτό έχω! P.S.: Είναι το ίδιο προφίλ που είχα ανεβάσει και την πρώτη φορά!" έγραψε η Survivor Ελισάβετ Αϊνατζόγλου για να ενημερώσει τους θαυμαστές της.



Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου από τους μαχητές στο Survivor είχε ευχαριστήσει τους νέους της φίλους ημέρες για το απίστευτο κύμα αγάπης που δέχτηκε μετά την αποχώρησή της αλλά και για όλες εκείνες τις φορές που τη στήριξαν για να παραμείνει στο Survivor. "Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω την μέρα μου χωρίς να σας πω πρώτα ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Σας Ευχαριστώ και τους 53χιλ νέους μου φίλους για την αγάπη και την στήριξη σας ,όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά τν αποχώρηση μου! P.S: Τα μηνύματα σας είναι όλα υπέροχα! Σας στέλνω την αγάπη μου στον καθένα ξεχωριστά #gm #love #my #new #friends #thankyou #again_and_again #survivor2017 #power #survivorgirl #ainatzoglakia #forever", έγραφε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της που συνόδευε μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο.




Δείτε την ανάρτησή της....






















Πηγή: www.newsit.gr

































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια