ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Μπαράζ κλοπών σε καταστήματα του Αμπελώνα - Έρευνες της Αστυνομίας για τους δράστες

Μπαράζ κλοπών σε καταστήματα του Αμπελώνα - Έρευνες της Αστυνομίας για τους δράστες


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή της Καρυάς Ολύμπου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών ατόμων οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα έκαναν δύο κλοπές σε ισάριθμα καταστήματα στον Αμπελώνα αποσπώντας σημαντικά χρηματικά ποσό και εξοπλισμό.



Οι δράστες, τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες, “χτύπησαν” το κατάστημα χρωμάτων του Απ. Ντάβα.


Εκεί αφού έσπασαν το τζάμι της εισόδου μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος από όπου αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό που ήταν στο ταμείο της επιχείρησης για την πληρωμή της μισθοδοσίας των εργαζομένων στην επιχείρηση και εν συνεχεία παρά το γεγονός ότι κάποιοι γείτονες βγήκαν στα παράθυρα και άρχισαν να φωνάζουν έφυγαν ανενόχλητοι επιβιβαζόμενοι σε ένα μαύρο AUDI Α3.


Προφανώς οι ίδιοι δράστες μπήκαν και στο κατάστημα Γερμανός στο κέντρο του Αμπελώνα, επίσης σπάζοντας την κεντρική είσοδο. Από το εσωτερικό του καταστήματος αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που ήταν στην ταμειακή μηχανή, εξοπλισμό και όλον τον καταγραφικό εξοπλισμό του καταστήματος.


Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν με το όχημά τους καταδιοκώμενοι από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο αφού ειδοποιήθηκε από τους γείτονες.


Οι δράστες προφανώς εγκλωβισμένοι άφησαν το αυτοκίνητο πίσω από μία εκκλησία στην Καρυά και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί.


Αυτή την ώρα αστυνομικοί, της Ασφάλειας, των Α.Τ. Τυρνάβου και Ελασσόνας και δύναμη της ΟΠΚΕ κυριολεκτικά χτενίζουν την περιοχή για .τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.








Πηγή: paidis.com






















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια