ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει στο AEL Radio για το πόσα διαρκείας έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής (VIDEO)

Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει στο AEL Radio για το πόσα διαρκείας έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής (VIDEO)



Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έκανε παρέμβαση στο AEL Radio με αφορμή ένα μήνυμα και μίλησε μεταξύ άλλων για τα εισιτήρια διαρκείας που έχει δώσει μέχρι τώρα η ΑΕΛ και για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ, δηλώνοντας: 

"Ας πούνε ότι κάνουμε λογοκρισία, σε αυτά τα μηνύματα η ΑΕΛ δεν απαντά. Μόνο σε ότι χτίζει απαντά." 

Διαβάστε και ακούστε αναλυτικά τι είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για την ΑΕΛ, στην εκπομπή "Έλα να μάθεις" του Γιάννη Καλογιάννη στο AEL Radio. 



Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Είναι δυνατόν ένα τέτοιο ραδιόφωνο με τέτοια απήχηση όταν αυτήν η εκδήλωση πια η ραδιοφωνική εκδήλωση, αυτή η ποδοσφαιρική εκδήλωση, έχει πετύχει μέσα σε 10 μέρες, ούτε ο Ολυμπιακός το έχει κάνει ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο ΠΑΟΚ να έχει 2.500 διαρκείας, να δηλητηριάζετε από αυτήν την παρέμβαση, η οποία δίνει ικανοποίηση σε αυτούς που εσείς θέλετε να στηλιτεύσετε. Δεν αλλάζει αυτό το πράγμα. Ας πούνε ότι κάνουμε λογοκρισία, σε αυτά τα μηνύματα η ΑΕΛ δεν απαντά. Μόνο σε ότι χτίζει απαντά. Ξέρετε με ποιον τρόπο φαίνεται ότι πετυχαίνεις στο ποδόσφαιρο. Από τα αποτελέσματα βέβαια, που είναι ρεαλιστικό, η αποτελεσματικότητα είναι ένα γεγονός το οποίο χαρακτηρίζει οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου. Αυτό που κάνουμε εμείς κάθε μέρα είναι να χτίζουμε και αυτό φαίνεται ότι ο κόσμος το καταλαβαίνει. Εμείς θα έχουμε πετύχει και η απάντηση στον οποιονδήποτε έστω και με υστερόβουλες σκέψεις θα είναι ο αριθμός των διαρκείας, θα είναι ο αριθμός των ανθρώπων που θα έρχονται στο γήπεδο, θα είναι η εικόνα που θα δείχνει η ομάδα στο γήπεδο. Στο διάστημα που διανύουμε τώρα θα είναι οι μεταγραφές. Η ΑΕΛ είναι για να χτίζει δεν είναι για να διχάζει, δεν είναι για να γκρεμίζει. Εγώ ξέρετε πόσο υπομονή κάνω εδώ και μήνες για να αλλάξω τον τρόπο συμπεριφοράς μου και να μην απαντώ να μην αντιδρώ, να μην κάνω ανακοινώσεις, που δεν πρόκειται να ξανακάνω ποτέ».


Ακούστε όσα είπε....
























Πηγή: www.aelole.gr












































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια