ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ο Ντάνος βρήκε αντικαταστάτρια της Βαλαβάνη ΄στο Survivor - Ποιος κερδίζει σήμερα το μεγάλο δώρο;

Ο Ντάνος βρήκε αντικαταστάτρια της Βαλαβάνη ΄στο Survivor - Ποιος κερδίζει σήμερα το μεγάλο δώρο;



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor… Η συγκεκριμένη παίκτρια άφησε μεγάλη μοναξιά στην καλύβα των «Διάσημων» αφού πλέον είχαν μείνει μόνο δύο και ο Αγγελόπουλος από εδώ και πέρα δεν θα έχει παρέα.


Και ο ίδιος δήλωνε στις κάμερες ότι η απουσία της του κοστίζει αρκετά, επειδή η μόνη του παρεούλα, όμως οι κανόνες του παιχνιδιού πάνε έτσι, και δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Διαβάστε παρακάτω..


Όμως δεν έμεινε και τόσο… μόνος ο Ντάνος αφού βρέθηκε και για εκείνον μία παρεούλα, για να αντικαταστήσει την Ευρυδίκη και να είναι…λες και βρίσκεται εκεί! Ίσως και από τα πιο αστεία στιγμιότυπα στο σημερινό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, ο Αγγελόπουλος έχει πάρει μία καρύδα, της έχει βάλει μία μάσκα και την έχει βάλει στην μέση της καλύβας. Ο ίδιος κοιτούσε το «κατόρθωμα» του για να αντικαταστήσει την φιλενάδα του και γέλαγε μόνος του!






Σήμερα οι παίκτες θα παίξουν για τελευταία φορά το παιχνίδι των ερωτήσεων… Όμως αυτή την φορά θα είναι διαφορετικό! Οι παίκτες θα παίξουν, κατά κάποιον τρόπο, με τους γονείς τους. Δηλαδή…. Η παραγωγή έχει δώσει στους γονείς των παικτών κάποιες ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσουν εκείνοι για τα παιδιά τους. Στην συνέχεια, οι παίκτες με την σειρά τους, θα πρέπει να βρουν την απάντηση που έδωσαν οι γονείς. Όποιος παίκτης βρει τις περισσότερες απαντήσεις θα κερδίσει ένα απίστευτο έπαθλο και δεν είναι άλλο από το νέο «θηρίο» της Peugeot!






Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει ο αμάξι; Οι αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr αναφέρουν πως ο νικητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο πατέρας του παίκτη! Συγχαρητήρια!















Πηγή: www.youweekly.gr
























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια