ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο παιδικός αγώνας δρόμου "Τρέχουμε στον Αγιο Θωμά" (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο παιδικός αγώνας δρόμου "Τρέχουμε στον  Αγιο Θωμά" (ΦΩΤΟ)


Ολοκληρώθηκε με μεγαλη επιτυχία το Σάββατο το πρωί στην πλατεία της συνοικίας ο 2ος Παιδικός Αγώνας δρόμου με την ονομασία «Τρέχουμε στον Αγιο Θωμά» που διοργάνωσε η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων&κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και τον Μ.Ε.Σ Αγίου Θωμά.





Ο πρόεδρος της 1ης Δ.Κ κ. Γεώργιος Δαούλας μιλώντας στα παιδιά τους ανέφερε οτι ο στόχος με την υλοποίηση του αγώνα δρόμου είναι τα παιδιά να γνωρίσουν, να εξοικειωθούν, να αγαπήσουν το τρέξιμο,τον αθλητισμό και πως ο αθλητισμός είναι υγεία,χαρά και γιορτή.





Ευχαρίστησε τον Σύλλογο γονέων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, τα μέλη του Μ.Ε.Σ Αγίου Θωμά, τους εθελοντές απο τον Ερυθρό Σταυρό, τους γονείς καθώς και τους χορηγούς την ΔΕΥΑΛ για τα μπλουζάκια,το Κοντοσούβλι Μαλλιώρα για τα σάντουιτς,το ΘΕΣ Γάλα για τα γάλατα,τον Όλυμπο για τους χυμούς,την Ποταμιά για τα νερά,τον Γιώργο Αραμπατζη για την ηχιτική κάλυψη,για την προσφορά και την χορηγία τους.





Τα παιδία έτρεξαν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες:
  • 1η Κατηγορία έτρεξαν μαθητές A' και B' δημοτικού 300μ.
  • 2η Κατηγορία έτρεξαν μαθητές Γ' και Δ΄ δημοτικού 600μ.
  • 3η Κατηγορία έτρεξαν μαθητές Ε' και Στ' δημοτικού 1000μ.



Μετά το πέρας των αγωνισμάτων, απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές ανα κατηγοτία αγόρια-κορίτσια,, κύπελλα στους πρώτους κάθε κατηγορίας, διπλώματα συμμετοχής, και μετάλλια σε ολα τα παιδιά που έτρεξαν.





Εκ μέρους του Συλλόγου γόνεων & κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου απονεμήθηκαν αναμνηστικά στα παιδιά της έκτης δημοτικού.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος είναι γνωστός για της αθλητικές και εθελοντικές του δράσεις.





Ο κ.Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια στα παιδιά για την συμμετοχή τους στον αγώνα, στους διοργανωτές και έδωσε ραντεβού για το 2018,καθώς ο πρόεδρος της 1ης Δ.Κ τον ενημέρωσε ότι αυτός ο αγώνας είναι πλέον θεσμός για την συνοικία.






















Γράφει για την larisacitynews.gr






















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια