ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Ανάπτυξη κοινωνικών-επαγγελματικών δεξιοτήτων στο χώρο των επιχειρήσεων» στο Επιμελητήριο Λάρισας (VIDEO)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Ανάπτυξη κοινωνικών-επαγγελματικών δεξιοτήτων στο χώρο των επιχειρήσεων» στο Επιμελητήριο Λάρισας {featured}



Την Τρίτη 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 3 ωρών με θέμα «Ανάπτυξη κοινωνικών-επαγγελματικών δεξιοτήτων στο χώρο των επιχειρήσεων». Περισσότεροι από ογδόντα (80) επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου παρακολούθησαν το σεμινάριο.





Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου με εισηγήτρια την Κοινωνιολόγο-Σύμβουλο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού κα Διονυσία Τριπολίτου, η οποία ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το σημερινό ανταγωνιστικό και πολύπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου πρωταρχικός στόχος κάθε επιχείρησης είναι ο σχεδιασμός αλλά και η αύξηση της παραγωγικότητας.





Στα πλαίσια του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν θέματα όπως ανάπτυξη της αυτό-βελτίωσης, ανάπτυξη των κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων στις πωλήσεις, διαχείριση εργασιακού άγχους, διαχείριση ομάδας, ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος-επικοινωνία κ.α.





Όσοι συμμετείχαν στο σεμινάριο, θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή, εαν το επιθυμούν, στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα των 100 ωρών το οποίο θα οργανώσει το Επιμελητήριο Λάρισας στα τέλη Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Κοινωνιολόγο - Σύμβουλο ανθρώπινου δυναμικού Κα Διονυσία Τριπολίτου και θέμα «Ανάπτυξη κοινωνικών-επαγγελματικών δεξιοτήτων στο χώρο των επιχειρήσεων». Το πρόγραμμα θα είναι δωρεάν και θα πιστοποιηθεί.





Παρακολουθήστε το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου:















Γράφει για την larisacitynews.gr






























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια