ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Σενάριο ΟΛΙΚΗΣ ανατροπής στο Survivor - Μήπως είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ντάνο εκτός τελικού;

Σενάριο ΟΛΙΚΗΣ ανατροπής στο Survivor - Μήπως είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ντάνο εκτός τελικού;



Μία αποχώρηση που ανατρέπει τα πάντα είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του "Survivor" στο ΣΙΓΜΑ. 


Η ομάδα των "Διασήμων" ήταν αυτή που τελικά έχασε στον αγώνα ασυλίας με τους τρεις που απέμειναν, Χρανιώτης, Αγγελόπουλος και Βαλαβάνη να πηγαίνουν στον αγώνα ατομικής ασυλίας με κερδισμένη την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αυτόματα Γιώργος Χρανιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση με το Γιώργο Χρανιώτη να είναι τελικά αυτός που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο. 



Ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του Νησιού έκανε τότε μία αποκάλυψη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα και αφήνει πολλά περιθώρια το φαβορί όλο αυτό τον καιρό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος να μην είναι στον τελικό. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε ότι ο Ντάνος και η Ευρυδική συνεχίζουν να είναι ομάδα και έτσι θα αγωνιστούν και στον επόμενο αγώνα ασυλίας. Αν τελικά η ομάδα των "Διασήμων" χάσει και αυτό τον αγώνα τότε θα ενώθουν οι δύο ομάδες και το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. 



Αν χάσουν οι "Μαχητές" τότε οι δύο ομάδες θα μείνουν ως έχει μέχρι να μείνουν τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό. Και εδώ έρχεται το ερώτημα. Αν χάσουν οι "Διάσημοι" και υπάρχει αγώνας ατομικής ασυλία και την κερδίσει και πάλι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τότε θα δούμε αυτό που δεν περιμένε κανείς; Τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βλέπει την έξοδό του από το παιχνίδι επιβιώσης και αντοχής; Λέτε να συμβεί; 



Μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτό!






Πηγή: http://dailystarscy.com


























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια