ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Survivor: Ο Ντάνος κατατρόπωσε ΟΛΗ την ομάδα των Μαχητών ΜΟΝΟΣ του (VIDEO)

Survivor: Ο Ντάνος κατατρόπωσε ΟΛΗ την ομάδα των Μαχητών ΜΟΝΟΣ του (VIDEO)


Την μεγάλη ανατροπή έκανε της Κυριακή ο Ντάνος, ο οποίος αν και αγωνίστηκε μόνος εναντίον όλων των Μαχητών, κατάφερε και πήρε την νίκη.


Συγκεκριμένα, οι Διάσημοι μετά με την αποχώρηση του Χρανιώτη έμειναν 2, με την Βαλαβάνη και τον Ντάνο να καλούνται να αντιμετωπίσουν την Σάρα, τον Μάριο, τον Αναγνωστόπουλο, τον Βασάλο και τον Σπαλιάρα σε ένα αγώνισμα ισορροπίας.



Το αγώνισμα δεν έμοιαζε με τα προηγούμενα, καθώς οι παίκτες έπρεπε να ισορροπήσουν πάνω σε μία κινούμενη δοκό, κουνώντας την ώστε να ρίξουν τον αντίπαλο στην πισίνα.




Ωστόσο, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή καθώς η Βαλαβάνη μετά την πρώτη προσπάθεια, βγήκε εκτός παιχνιδιού, λόγω του τραυματισμού της στο γόνατο.



Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Ντάνο να αντιμετωπίζει σερί τους 4 άνδρες από την ομάδα των Μαχητών, έχοντας τις περισσότερες φορές προβάδισμα στο σκορ.



Προς το τέλος, αποχώρισε και ο «μισθοφόρος» από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μάριος, ο Σπαλιάρας και ο Βασάλος δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Αγγελόπουλο, ο οποίος κατάφερε και κέρδισε το παιχνίδι με σκορ 10-6.



Η μεγαλύτερη κόντρα πάντως στο παιχνίδι ήταν ανάμεσα στον Μάριο και τον Ντάνο, οι οποίοι παρέμεναν για πολύ ώρα πάνω στην δοκό, με τον Μάριο να χάνει μόνο μία φορά από τον «Διάσημο». Εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε η αναμέτρηση Σπαλιάρα με Αγγελόπουλο, με το ύψος του Σπαλιάρα να μην του επιτρέπει να σταθεί για πολύ ώρα πάνω στην δοκό, με αποτέλεσμα να μην κάνει ούτε μία νίκη.




Η Βαλαβάνη και ο Ντάνος χάρηκαν αυτή την δύσκολη νίκη απολαμβάνοντας ένα βράδυ στην παραλία με ρεύμα, παιχνίδια και φαγητό, ενώ από το τρέιλερ φάνηκε πως από εδώ και στο εξής τα αγωνίσματα θα είναι ατομικά, λόγω του τραυματισμού της Βαλαβάνη. Από την άλλη, σιωπή επικράτησε στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως έχασαν μόνο από ένα άτομο.




















Πηγή: iefimerida.gr



























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια