ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη 54χρονος απατεώνας στο Βόλο που "έλυνε μάγια" για 2.500 ευρώ!

Συνελήφθη 54χρονος απατεώνας στο Βόλο που "έλυνε μάγια" για 2.500 ευρώ!


Θύμα απάτης από έναν 54χρονο, έπεσε μια 24χρονη Βολιώτισσα, που όμως το κατήγγειλε στην Αστυνομία και με συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθη χθες μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και κατηγορείται για απάτη και απείθεια.



Η 24χρονη γνώρισε τον άνδρα σε καφέ που εργάζονταν και του εκμυστηρεύτηκε οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ο 54χρονος, που επίσης εργαζόταν παλιότερα σε γνωστό καφέ, την έπεισε ότι πιθανόν της είχαν κάνει μάγια και αυτός θα μπορούσε να τα λύσει, ενώ κατάφερε να της αποσπάσει σε διάστημα ενός χρόνου, ποσό ύψους 2.500 €, με το πρόσχημα ότι έπρεπε να αγοράσει ορισμένα ακριβά πράγματα για να λύσει τα μάγια.



Ο σύντροφος της νεαρής παρατήρησε ότι η 24χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα χρήματα και όταν την ρώτησε, εκείνη του είπε τι συνέβαινε και ο την έπεισε να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, που όντως και έγινε.



Μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία, κανονίστηκε για χθες συνάντηση του δράστη με τη νεαρή, κοντά στις φυλακές Χιλιαδούς και η κοπέλα του έδωσε ποσό 150 € σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.



Η νεαρή, έδωσε στον άντρα τα χρήματα, όταν όμως εκείνος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και να συλληφθεί.



Ο 54χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.










Πηγή: www.magnesianews.gr



































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια