ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Συνεχίζονται τα σενάρια για το «Φλερτ» του Βαγγέλη Μόρα με την ΑΕΛ

Συνεχίζονται τα σενάρια για το «Φλερτ» του Βαγγέλη Μόρα με την ΑΕΛ



Πριν από έναν περίπου χρόνο ο Βαγγέλης Μόρας τιμήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, για την κοινωνική προσφορά του μέσω του σωματείου Save Μ.ΟΡ.Α.Σ. αλλά και την πορεία του στο ποδόσφαιρο, κατά τη διάρκεια της γιορτής που στήθηκε για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.


Ο Λαρισαίος αμυντικός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά τη βράβευσή του στο AEL FC ARENA και μίλησε για το έργο που προσφέρει μέσα από το σωματείο που έχει ως σκοπό την ενημέρωση για το τι σημαίνει να είσαι δότης μυελού των οστών.


Άφησε τότε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη θεσσαλική πρωτεύουσα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: 


«Όπως ξέρετε είμαι Λαρισαίος. Και σαν Λαρισαίος δεν κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα που είναι να παίξω μόνο στην ΑΕΛ. Δεν είχα αυτή την τύχη. Σε αυτή την πόλη το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις όταν μεγαλώνεις είναι την ΑΕΛ κι έτσι όλοι έχουμε αυτό το όνειρο. Χρόνος υπάρχει ακόμη. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα δούμε στο μέλλον. Εύχομαι στην ΑΕΛ να πανηγυρίσει περισσότερους τίτλους τα επόμενα χρόνια».



Λόγια καρδιάς από έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ποτέ δεν ξεχνά πώς ξεκίνησε από τα Ταμπάκικα και τον Α.Ο. Αμπελοκήπων, ποιοι τον βοήθησαν και όλους αυτούς που τον στήριξαν σε Ελλάδα και Ιταλία, όταν έχασε τον αγαπημένο του αδελφό Δημήτρη. Πολύ αγαπητός στον κόσμο λόγω και του άριστου χαρακτήρα του, ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Λάρισα και τα σενάρια για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, φούντωσαν.



Πληροφορίες λοιπόν ανέφεραν πως χθες αναμενόταν να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, προκειμένου να συζητήσουν για το πώς μπορεί να γίνει το deal. 



Ο Μόρας αν προχωρήσουν οι συζητήσεις θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ για ένα ή δύο χρόνια στη Σούπερ Λίγκα και όταν κρεμάσει τα παπούτσια του θα παραμείνει στους «βυσσινί» σε άλλο πόστο.



Φυσικά η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη, όμως τίποτα δεν αποκλείεται καθώς υπάρχει καλή διάθεση από τον ποδοσφαιριστή και θέληση από την ΠΑΕ για να τον φέρει στη Λάρισα...



ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΧΡΙΜΑΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΕΣ


Δύο από τις προτάσεις που έχει κάνει η ΑΕΛ σε ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή και περιμένει θετική ή αρνητική απάντηση είναι τον Νταμίρ Κάχριμαν και Χαμζά Γιουνές. Ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει δεχθεί κρούση εδώ κι ένα μήνα, με τον μεγαλομέτοχο κ.Κούγια να δηλώνει πως ο παίκτης έχει δεχθεί πρόταση με οικονομικές απολαβές μεγαλύτερες από του Ερυθρού Αστέρα, κατά 40.000 ευρώ.



Ενώ η άλλη ανοιχτή εκκρεμότητα για την ΑΕΛ είναι αυτή του Χαμζά Γιουνές. Ο 31χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν στην Ξάνθη την φετινή σεζόν (σκόραρε 19 τέρματα φέτος) ενδιαφέρει τους «βυσσινί», αλλά είναι μία αρκετά δύσκολη περίπτωση καθώς ο Τυνήσιος έχει στα χέρια του προτάσεις και από την Τουρκία.








Πηγή: Εφημερίδα Eλευθερία































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια