ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων κάνουν συνέχεια νέους φίλους ! (ΦΩΤΟ)

Τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων κάνουν συνέχεια νέους φίλους ! (ΦΩΤΟ)


Τα 2 ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργούν στη Νεάπολη και στη Νέα Σμύρνη συνεχίζουν να ανταποκρίνονται με χαρά σε πρωτότυπες κι ενδιαφέρουσες προσκλήσεις. Τόσο ιδιώτες, όσο και φορείς επιθυμούν να μοιραστούν στιγμές χαράς και αλληλεγγύης και προσφέρουν με καλή διάθεση και ενέργεια ό, τι θέλουν και μπορούν στα παιδιά με αναπηρία της πόλης μας. Έτσι, με ανυπομονησία και προσμονή το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Νεάπολης «Ονειροδρόμιο» επισκέφθηκε την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, όπου τους υποδέχτηκαν οι κ.κ. Λούγκος (πρόεδρος ), Οικονόμου(αντίπροεδρος), Μελίγκας (γραμματέας) και Γεωργατζάς (ταμίας). Μετά από μια αναφορά στους τρόπους επικοινωνίας μέσα από το πέρασμα των χρόνων καθώς και την χρήση γνωστών μεθόδων επικοινωνίας τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και είδαν με μια άλλη ματιά τι σημαίνει επικοινωνία και γιατί είναι τόσο σημαντική στις ζωές των ανθρώπων. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την επικοινωνία μέσα από την κωδικοποίηση, την λειτουργία του πομπού καθώς και να συνομιλήσουν μέσω αυτού. 





Στην άλλη μεριά της πόλης το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αστερόκοσμος» της Νέας Σμύρνης επισκέφθηκε το κομμωτήριο ζώων "all4paws " στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων διαθεματικού εκπαιδευτικού προγράμματος. Στη συγκεκριμένη δράση, η κα Κακαβανάκη Ν. και η κα Πλακάκη Ε., ιδιοκτήτριες του χώρου, αφού καλωσόρισαν θερμά τα παιδιά στο χώρο, τους έδειξαν με υποδειγματικό τρόπο πώς καταφέρνουμε να προσεγγίζουμε τα ζωάκια, τι πρέπει να προσέχουμε καθώς και πώς τα φροντίζουμε. Στη συνέχεια τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία περιποίησης ενός μικρόσωμου σκύλου. Ο ενθουσιασμός όλων ήταν μεγάλος και δήλωσαν ότι περιμένουν με ανυπομονησία και άλλες τέτοιες δράσεις στο μέλλον. 






Δομές ΚΔΑΠΜΕΑ:

  • 1ο Ειδικό Σχολείο Νεάπολης, Ράγκου Βαγιάννα τηλ:6988583072
  • 33ο Δημ. Σχολείο Νέα Σμύρνη, Παππά Χρύσα τηλ:6985662205




Η ηλεκτρονική υποβολή των δικαιούχων voucher μέσα από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018 συνεχίζεται έως 14-06-2017. Πληροφορίες και υποστήριξη για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, από τις 08:00 π.μ.-14:00 μ.μ. στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής πολιτικής, επί της οδού Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων, 3ος όροφος, τηλ επικοινωνίας 2410680205, 2410680242.





































Γράφει για την larisacitynews.gr





















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια